![]() |
Mey Sant0s , asa lene ai pe tine... :D nu ai postat si tu frumos pozele :(
Se vede ca nu sunt yo ON :P :lol: |
esti off
haidii bre lancerevo , ce SL(b)Z astepti ? zi castigatoru |
ii plecat din orash... lasa-l ca vine az mai incolo... :)
sa-l fetm toti undeva... ce dracu era greu sa scrie cine a castigat ieri ? :roll: -sant0s |
Top 3
1. Tekno 2. ALXutz 3. Madskilz/Cox la a lui tekno imi place ca ideea ii destul de realizabila in realitate si masina ii facute cu putine greseli, si a lui alxutz imi place tare, dar la a lui tekno is mai multe modificari! toate au iesit destul de bine fara sa intre in kitch tuning..parerea mea... masina lui dadi imi place tare...(roti prag, culoare) dar nu imi place de loc aripa spate! deci tek baga poza....si nu ca si data trecuta.... p.s. scuze de intarziere! puteai sa scrii si tu ... anyway , mai bine mai tarziu decat niciodata ... go go tekno ! - sant0s |
1 Attachment(s)
da niu remblar :roll:
|
mah santos ce draq te ataci asa... or fost sarbatorile... si nu am fost in cj... am fost la tzara.. si aia de unde **** sa stie de net.. si de pe telefon nu puteam intra pe forum scz inca o data.. pana duminica este vreme!
|
stai linistit , a fost o chestie de moment
|
1 Attachment(s)
Nissan 350z
|
5 Attachment(s)
e 10 deci cred k astea's toate:dak santos a puz poza poate tot el desemneaza...sau s-a stabilit un castigator la LOGAN???
|
offtopic:am postat eu pana va hotaratzi cine se ocupa de astea....
|
m-ati dezamagit :( pai asa masina si ce sunt astea? :raving:
|
buey... parerea mea este ca ffocus a castigat :D merita si el sa participe ::)
|
aici se pun rezultatele concursului !
frumos asezate cum am facut yo in paginile anterioare (nu cum a facut Santos) :lol: |
Da , deci de azi inainte TNG se va ocupa , cu postatul rezultatelor :D
|
am onoarea si placerea.
-------------------------------------------------------------------------------------- |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning