![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Ce e ala itp?.......cine e politie?....omologarea...cine e asta?.......reveniti-va....
|
saluatre te-am vazut la liniutze la braila...merge bine masina...la o a 2a cursa am vazut ca nu ai pierdut-o pe a 2a...pacat ca puteai sa il faci...si prima cu audi stiu ca erau niste baieti si vorbeau ca uitel si pe ala cu nova ce poate sa faca ala la audi si am intervenit sa bat un pariu cu ei ca tu o sa il faci dar nu au vrut...apoi cand au vazut ca lai facuu au ramas masca numai ziceau nimic...
bafta si numai bine |
Bravo tati ! Felicitari pentru impresia artistica facuta la braila ! :D
Pacat ca ai ratat viteza, la ultima cursa, dar oricum il dovedeai ! |
Quote:
Stii reclama de la tv aia cu "bb,tt...4......6.." la o banca...in fine....asa am facut si eu...am dat de 2 ori a 2-a ca sa intre....si intre timp omul castigase avans...din care am recuperat dar nu de ajuns.Poate data viitoare o sa fie mai frumos.......si mai cu presiune...:P |
Quote:
|
Quote:
|
merci mult...apreciez cuvintele tale...oricum ai dovedit mult bun simt in ziua cursei mai ales dupa cursa, cand nu m-ai facut sa ma simt prost deloc.Cand o sa mai avem okazia o sa ne mai dam ...bineinteles pana imi pun turbina.
Felicitari...si masina ta familista merge foarte bine...tine-o tot asa. |
1 Attachment(s)
Se aduna piesele.....more shiit coming....azi am avut o mare tentativa de a ma apuca de ea..dar din pacate...niste musafiri mi-au stricat planurile.....cica miercuri e gata galeria.....sa vedem
|
si mie mi-ai placut la liniutze !!! super masina , pacat la faza cu treapta a 2 a dar asta e,
app io sunt baiatu' d p margine care a strigat la tn 230 , 230 si u ai zis ' minte , minte' . bafta si numai bn !!! P.S.- abia ast sa o vad turbo!!!!! |
Spor la treaba serif !
|
salut ! cum ai facut suspensiile aja joase :X:X:X te implor zii k vreau sa fac si io treaba asta la nova mea ! si tot odata spune-mi de unde ai luat motoru si daca l-ai luat cu tot cu cutie :twisted::twisted::?::?:
|
Quote:
|
nu gasesc man :(((( ziii si u k nu mori pls
|
Am taiat din arcuri....2 spire fata...2 spate
|
are cineva clipuri cu nova lui mikyfly de la liniute??daca da puneti -le si voi pe site
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning