Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz Craiova (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/30858-matiz-craiova.html)

snicky 18-05-07 18:39

Re: un matiz din craiova... nu e cine stie ce :)

Quote:

Originally Posted by bullet21 (Post 907494)
sooper masinutza... tot respectul! si eu am una rosie insa mai trebuie sa astept un pik pana sa am permis... ma poti ajuta cu idei ce modificari ar trebui sa fac..?

ms. pai in primul rand ar trebui sa incepi cu jantele... daca te intereseaza eu o sa le vand pe ale mele si vand si spoilerele si pragurile pentru ca vreau sa vand masina si o vand fara

emy09 20-05-07 14:10

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 907876)
ms. pai in primul rand ar trebui sa incepi cu jantele... daca te intereseaza eu o sa le vand pe ale mele si vand si spoilerele si pragurile pentru ca vreau sa vand masina si o vand fara

m-ar interesa si pe mine niste jante.....un ptet ceva si cum pot sa iau legatura

snicky 20-05-07 16:32

inca nu m-am gandit la un pret. iti spun saptamana viitoare. daca le vrei slatina e destul de aproape de craiova si ne putem intalni de exemplu in bals :)

Vialy 24-05-07 02:27

CAt ceri pe ele .. m-ar interesa si pe mine !

snicky 24-05-07 02:35

inca nu m-am gandit la pret... inca mai incerc sa dau masina asa :|
vb vineri la intalnire daca e

PS: dar nu sunt mari pe 14 pentru tico? ziceai ca iti atinge si cu alea de le ai acum...

emy09 01-06-07 14:02

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 910610)
inca nu m-am gandit la un pret. iti spun saptamana viitoare. daca le vrei slatina e destul de aproape de craiova si ne putem intalni de exemplu in bals :)

e ok eu sunt din bals.:))

quick_5hifter 03-06-07 00:15

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 917091)
...
PS: dar nu sunt mari pe 14 pentru tico? ziceai ca iti atinge si cu alea de le ai acum...

Sa ne zici si noua un pret, macar de curiozitate...
Nu sunt mari pe 14 pentru Tico, la mine au intrat 15 cu mici modificari, si am eu o presimtire ca vor intra si 16 :rolleyes2 .

snicky 03-06-07 00:22

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 930901)
Sa ne zici si noua un pret, macar de curiozitate...
Nu sunt mari pe 14 pentru Tico, la mine au intrat 15 cu mici modificari, si am eu o presimtire ca vor intra si 16 :rolleyes2 .

o sa zic un pret saptamana viitoare ca atunci ma apuc sa dau totul jos de pe masina :((
si atunci o sa fac un pret si pentru spoilere, praguri, jante si ce mai am eu pe la ea... vreau sa fac masina stock ca sa pot sa o dau :(

poate intra si la tico, dar nu cred ca intra cu cauciucurile astea... sunt 165/65 si mie la matiz daca iau 2 pers in spate imi atinge si la cea mai mica groapa...

PS: imi place super mult tico tau :). astept sa il vad terminat. bafta!

MihaiK 12-06-07 14:19

ce genti ai pus ? si unde as gasi un set de spoilere ,eu sunt din Timisoara. E tare frate ce mai !!!

snicky 12-06-07 14:58

sunt in poze pe pagina anterioara jantele care le am pe masina...

pret pentru jante: 280 euro putin neg (cu tot cu cauciucuri 165/65)
pret pentru spoilere si praguri: 400 euro putin neg

phunk3r 14-06-07 23:35

@SNICKY, pls vreau si eu sa stiu cum ti-ai facut ceasurile albe, si cum ai vopsit tot bordul in alb, pt k asta vreau si eu sa fac, pls niste sfaturi m-ar ajuta...

TM32CIP 14-06-07 23:55

curios de jante .... detalii pls ? :D firma,dimensiuni, profil cauciucuri ? pretzul pare OK, partea cu negociabil si mai si :) mai vb daca te hotarasti sa le dai.Succes

snicky 17-06-07 03:12

Quote:

Originally Posted by phunk3r (Post 949334)
@SNICKY, pls vreau si eu sa stiu cum ti-ai facut ceasurile albe, si cum ai vopsit tot bordul in alb, pt k asta vreau si eu sa fac, pls niste sfaturi m-ar ajuta...

ceasurile albe sunt putin mai complicat de facut... o sa iti trimit maine un PM ca acum imi e somn... bordul l-am dat pe tot jos ca sa il vopsesc, dar nu iti recomand... mie imi place cum da cu alb, dar ziua cand e lumina afara iti reflecta in parbriz. mai bine ai alege o culoare mai inchisa

snicky 17-06-07 03:14

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 949360)
curios de jante .... detalii pls ? :D firma,dimensiuni, profil cauciucuri ? pretzul pare OK, partea cu negociabil si mai si :) mai vb daca te hotarasti sa le dai.Succes

sincer sa fiu nu stiu ce firma sunt... pe ele nu scrie si capacelele alea nu le-au avut de cand le-am luat. cauciucurile sunt cu profil de iarna si sunt uzate cam 35% si sunt 165/65 R14. daca esti interesat sa ma cauti si mai discutam de pret

nick_nasta 12-07-07 23:07

nu st cum sa ingramadesc statia si tunu` in matizutz.imi dati ceva idei si neste poze?pls

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning