Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B-93-GBI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30791-93-gbi.html)

dog99 01-10-08 14:12

Re: B - 93 - Gbi

multa munca depusa la ia.bravo.bafta in continuare cu proiectul . ps la culoarea asta ar merge niste bari nichelate,oglinzi si manere.

BAGYKID 02-10-08 09:17

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1784754)
Tare Dacia ! o intrebare.. e cumva turbo de are radiatorul/intercoolerul(nu stiu ce e) acela montat ?

nu e turbo / e un culer de ulei de pe oalta masina si este pe post de radiator suplimentar de apa pe timpul verii ( conectat la instalatia de incalzire din interior )

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1784902)
de nu nu ai evazat aripile, daca tot ai vopsito?

la capitolul tablaraie sau schimbat :

- aripile fata
- podeaua din fata
- cateva alte detalii (mici petice , indrepatri , Kit cat de putin posibil)
- renuntare manere spate
- nimic ce sa o faca iesita din comun si sa atraga privirile politei (speram)

aripile nu se evazeaza pentru ca nu este in plan si o schimbare de roti ( din acelasi motiv ca mai sus mentionat)

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 1785572)
e de a/c
Mai ai masina mah ?

masina este inca pe numele meu , incercam de un an sa facem actele dar stam prost cu timpul . Acum masina e parcata acasa la parintii mei in Prahova si este a unui bun prieten . Sper ca intr-o saptamana sa o aducem iar in buc

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1786483)
o dacie cu bun simt , si mult gust, abia astept sa vad cum evolueaza.Ii pui si folie pe geamuri?

nu o sa punem folie :

- de banii aia mai bine refacem interiorul
- ar fi inca un motiv pentru politie sa ne opresca (chiar si omologata fiind)

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 1786543)
multa munca depusa la ia.bravo.bafta in continuare cu proiectul . ps la culoarea asta ar merge niste bari nichelate,oglinzi si manere.

la culoare : este ceva ciudat , initial a fost vopsita Mat , asa cum era initial ( din cauza vechimii si a intemperiilor ) dar vopsitorul a spus ca nu o sa tina si a lacuit peste ( asta e ) la capitolul bare sunt si eu de acord dar speram sa gasim si un ansamblu fata de 1300 ( sau R12) o sa vedem

BAGYKID 24-11-08 08:31

5 Attachment(s)
reglata putin si merge din nou

:-P

mikkai 24-11-08 16:28

Stai pe langa mine.

Speed4U 24-11-08 19:01

am urmarit de la inceput frumos proiect ,bine ca a venit si vopseaua ca arata cam sifonata ,bafta;)

BAGYKID 24-11-08 21:52

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1883968)
Stai pe langa mine.

masina e deobicei undeva la Brancoveanu , eu stau in berceni

tu?

BAGYKID 24-11-08 21:53

Quote:

Originally Posted by Speed4U (Post 1884298)
am urmarit de la inceput frumos proiect ,bine ca a venit si vopseaua ca arata cam sifonata ,bafta;)

noi am vrut sa iasa tot mata dar nu sa putut , e asta e . eu nu ma omor cu vopselele - mecanica sa duca

Speed4U 25-11-08 10:38

lasa ca e mai bine asa ,daca ii faci cadou o folie pe geamuri o sa vezi diferenta !! bafta

mikkai 25-11-08 13:25

in berceni pe langa resita am vazut-o eu.Eu stau pe gradistea aproape de giurgiului.

aleXpeed 26-11-08 18:04

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1885736)
in berceni pe langa resita am vazut-o eu.Eu stau pe gradistea aproape de giurgiului.

Salutare, frumoasa Dacia! Eu o vedeam cateodata, nu mereu, parcata pe Uioara langa bl. 36, dupa ce am citit tot topicul se pare ca nu este turbo asa cum as fi crezut dupa acel radiator, spor in continuare la modificari;) . Offtopic: mikkai, frumoasa si Dacia ta, astazi am vazuto parcata pe Gradistea ca mai mereu, foarte frumos e interiorul mai ales scaunele imprimate cu initialele nr. de inmatriculare:D . Scuzati-ma inca odata de offtopic.

mikkai 27-11-08 16:05

Multumesc.Ma ocup de turbata acum dar din primavara dupa ce fac itp o sa apara ceva modificari noi.Scuze de off-topic.

Co5m1n eXtreme 27-11-08 20:18

Foarte tare proiectul ....

Aproximativ cati cai are ???
Vad ca o pregatesti sau ia lectii numai de la Subaru .. (am vazut in poza din garaj)

BAGYKID 28-11-08 09:10

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 1890216)
Foarte tare proiectul ....

Aproximativ cati cai are ???
Vad ca o pregatesti sau ia lectii numai de la Subaru .. (am vazut in poza din garaj)

nu stiu cati cai are - ce are inbunatatit ar fi :
- comprimarea - chiuloasa planata aproape la max din cate stiu
- volanta usurata cu vreo 2 kg
- evacuarea este directa si goala pana la toba finala
- admisia de nova ( pentru moment merge cu adaptare de carb simplu)
- lipsa elice pe vibrochen si montat electroventilator

la suspensie :
- bara torsiune fata foarte groasa
- bara reglabila intre lonjeroane
- arcurile taiate

in rest mai nimic important

cu stima

BAGYKID 02-12-08 12:35

Re: B-93-GBI

3 Attachment(s)
alte poze

All times are GMT +2. The time now is 03:12.

- Copyright 2026 4Tuning