![]() |
Deci \"hai cu mercedesu' \" :lol:
Ramane o saptamana timp de lucru ! Adica pana duminica la pranz. Asa-i mai bine pt toti. Bafta ! |
Hmmm... okey... hai cu Mercedesul... Dar masini mai tunabile nu ati gasit mah ?!? adika pooii mei, numa M5, S Klass... focusul ala ce a fost bine venit, ca la barci din astea nu prea sta bine cu tuning, decat ceva foarte finutz...
Si hai sa ne intelegem putin... Aici e concurs de masini sau de grafica? ca nu am prins ideea... avand in vedere ca suntem pe un forum de masini ar trebui sa conteze in primul rand aspectul masinii, complexitatea tuningului, bunul gust si cat de reala pare masina... Aia cu focusul cabrio m-a dat pe spate, a fost super originala ideea si kair parea destrul de reala poza! Dar acum nu cred ca tre sa cautam erorile cu lupa in photoshp... daca per total arata okey masina si nu se vede ca e tunata pe calc at e ok! Lasati dreq detalii de ordinul pixelilor! Vorba ceea, parerea mea mosule, ca nu-s din zona :wink: |
1 Attachment(s)
off topic :D
|
:shock: damn fuckin` cool!
|
1 Attachment(s)
Coupe veritabil, jante ala Santos :D si o vopsea perlata :shock: !
|
1 Attachment(s)
INIMITABILII
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
nice, iar se anunta lupta stransa... asteptati pana duminica, da? ca incerc sa vin si eu cu ceva! Numai bine...
|
Da man,asa ziceam si yo,pana duminica dar vad ca nimeni nu a zis nimic..
Ramane duminica :wink: |
DA mai pana duminica am zis!
|
1 Attachment(s)
Jante cromate si vopsea cromata... Alte modificari eu cred ca nu isi au rostul pe o asemenea \"barca\" :)
|
1 Attachment(s)
m-am gandit sa-mi pun si eu o varianta....
Ideea mea despre S600: |
1 Attachment(s)
incercarea mea :)
|
1 Attachment(s)
am incercat shi eu ceva...mai muncesc shi eu un abode cand am timp...
|
Faci progrese ART`ule.Bravos :)
In seara asta cred ca termin si yo mercedesu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning