![]() |
Re: IMBRAC VOLANE IN PIELE
1. Am verificat in momentul preluarii la curier data in care a plecat din Arad. Mi s-a confirmat ca a fost pus pe curier Vineri cu livrare Sambata, asa scria si pe AWB.
2. Un volan cu urme de lipici exact pe partea din fata care acopera aproape un sfert din volan, cum se poate vedea si in poza, plus o gaura in acea bucata de piele, nu o consider ca fiind o lucrare de calitate. |
Quote:
|
Salut. Care este legatura ta cu service-ul www.tapiterie-auto.ro? Am vazut ca ai postat la inceput link-ul lor, si fiind din Bucuresti i-am contactat pe ei, dar mi-au spus cu totul alt pret. Ai pus link-ul doar ca model sau cum?
|
nu stiu nimik,0752969115 suna si vb
|
1 Attachment(s)
Salut, cat ma costa sa imbrac aceasta nuca in piele perforata? Cusaturile le vreau sa arate exact ca cele originale . Multumesc.
|
Am si eu un volan de opel din fabrica cu piele si as vrea sa-l reimbrac. Cum pot lua legatura cu tine ? Multumesc
|
2 Attachment(s)
Revin cu poze. As dori sa arate la fel cum este acum, dpdv al cusaturii si al modului cum este pielea asezata pina la spite . Aici ma refer la faptul sa nu existe spatii libere(luft-uri) intre piele si marginea spitelor. Pti sa-l faci sa arate asa cum este el acuma ? Il vreau imbracat cu piele neagra naturala, fara gauri. As vrea sa stiu daca ai piele vopsita in rosu. Poti sa-mi spui si un pret te rog ?. Multumesc mult . Razvan B.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning