![]() |
Re: Mercedes S vs. BMW 7
ce concurenta intre mertz si bmw.asa o sa fie mereu.
mai trebuie sa mai castige si mertzul,nu?mai ales pt noi care suntem fara familie si responsabilitati "iubim" mai mult bmw,dar acum am votat mercedes-ul S. |
Am un prieten cu 730d din 2004 cu 65000 km , masina ingrijita exemplar.....e normal ca la acest nr de km sa cada caseta de directie ?....nu mi se pare
|
Mertzul...la categoria asta sunt de partea lui...din toate punctele de vedere in afara de rapiditate...pe o masina de lux, sta mai bine o stea;)... lipseste A8-ul:D
|
Quote:
as vrea sa vad un versus intre Audi A8, BMW Serie 7, Lexus LS si Mercedes S Class |
S-ul e mai rapid (ma refer la 0-100) ca 7 sau A8 in orice clasa de motoare. LS-ul nu stiu ce timpi scoate, dar din cate stiu are doar o varianta de motorizare, una pe le 380 hp din cate stiu.
|
S clar!!!!
|
Avand in vedere clasa din care fac parte, as prefera Mercedes-ul pentru ca mi se pare peste BMW ca design (chestie pur subiectiva), ca finisari interioare, ca materiale folosite la interior.
O asemenea masina as cumpara pentru bucuria/placerea pe care ti-o ofera confortul (in nici un caz pentru liniute) ... si, din acest punct de vedere, cred ca Mercedes puncteaza mai bine. |
Quote:
|
bai fratilor daca vreti viteza ganditi-va la masini precum ferrari, lambo, etc...aici clar Mercedes e peste BMW, ce o tot dam in liniute...
|
BMW ....
simplu marca cu traditie sportiva ;) |
Quote:
|
acum toata lumea incepe cu variantele sport ale masinilor,oricum nu cred ca pot sami zic parerea,concurenta foarte mare
|
am un prieten care a dat forja la masina lu taicaso... si masina lu taicaso e 745i... a zis ca 3 trepte a tinut-o in blana pana la 140 km/h si i s-a facut cam tarsa... a zis ca e cam animalica
|
https://www.youtube.com/watch?v=w7sZzzRJZ5s
si asta e doar modelul vechi de mercedes desi sunt fan audi recunosc ca s-classe domina acest segment |
Niciuna dintre ele, sunt depashite 100% de noul LEXUS LS, shi credeti-ma shtiu ce spun. La 200 km/h se simte la fel ca o Honda Legend (2003) la 120 km/h
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning