![]() |
Re: Noul M3
Quote:
|
sa vedem ce pret o sa aiba...si daca o sa merite diferenta de bani fata de un rs4 care ofera in plus 2 usi
insa in curand o sa apara audi rs5....care va fi rival direct cu m3 |
Eu nu vad rolul pe piata a masinilor de acest gen deoarece vor sa fie un sedan de lux cu o putere maaaaaaare da cat de nebun sa fii sa folosesti 500cp cand iti duci copii la scoala sau cand te duci la munte cu familia. Dak vrei senzatii iti iei o masina de 2 locuri cu 500cp mcar dak e mori singur :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: Un RS4 cu scaunele Recaro ti se mai pare un sedan de lux??? |
Prietene eu nu ma refer la masina in sine ci la masina care sta la baza conceptului. K RS4 e facut pe baza lui A4 iar A4 consider k e un sedan de lux. Oricum eu am vrut sa spun k dupa parerea mea acest gen de masina M3 RS4 AMG nu folosesc la nimic deoarece dak vrei o masina sport nu iti trebuie un ditamai sedanu cu 4 usi iti poti cumpara o masina la fel de sport in aceasi bani cu doua usi si mult mult mai sport. Acum dak vrei sa ai un sedan cu care sa te plimbi cu familia nu vad la ce iti trebuie 450cp. Acum intelegi ce vreau sa spun?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mie imi place f mult m5 ca masina la modul general.
RS4 nu e rea dar e prea mica si comuna. |
Quote:
Asa ca idee incearca pe google AMG/MERCEDES forums si o sa vezi cati proprietari ai sa gasesti... Citind cateva pareri ale unor persoane care au in posesie ambele masini multi au fost de acord la o idee comuna : AMG = o masina pt timpul saptamanii iar M pt weekend. Dar nu ar strica totusi un vs intre cele doua sau chiar cele 3... Criss_cars , sa stii ca prin alte tari multi prefera o masina puternica dar fara un exterior aparte daca ii putem zice asa, mai exact un sleeper iar RS4 , C55/63 AMG intra perfect in categoria asta. |
Quote:
|
Quote:
|
..tot respectul pt M3 ;)
|
Quote:
|