Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Recensamant BMW E36 RO (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/295372-recensamant-bmw-e36-ro.html)

ukyobob 30-01-12 18:34

Re: Recensamant BMW E36 RO

ar trebui sa se posteze un contact pt fiecare reprezentant de zona sa stie cate stikere comanda si pt cine, sa nu ne incurcam...

NZXT 30-01-12 19:04

ce model de jante sunt astea? : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1327938820

RIcKO 30-01-12 19:30

Quote:

Originally Posted by NZXT (Post 4855749)

Oz Mito , alta data posteaza unde trebuie !

RIcKO 30-01-12 19:50

Pana acum avem asa :

Sibiu : Nosfer -

Oradea : Daflyer -

RmValcea : Gogu -

Galati si Braila : Ciprian_the_one

Ploiesti : DaNn.ZyX-

Bucuresti LMB ( Valy ) -

Craiova : Myky99

Maniak22 30-01-12 21:48

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4855813)
Oz Mito , alta data posteaza unde trebuie !

Nu sunt OZ Mito jantele uita-te putin mai atent.... + ca nici nu se pot compara cu Mito-urile asa ceva
Scuze de offtopic.. Ricko ai pm

RIcKO 30-01-12 21:59

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4856159)
Nu sunt OZ Mito jantele uita-te putin mai atent.... + ca nici nu se pot compara cu Mito-urile asa ceva
Scuze de offtopic.. Ricko ai pm

Mie asa mi s-a parut.

Billy c25xe 30-01-12 22:59

Intrebare intrebatoare , pot pune sticker pe masina cu numere de bg ?

RIcKO 30-01-12 23:08

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4856292)
Intrebare intrebatoare , pot pune sticker pe masina cu numere de bg ?

Daa poti sa iti pui ,,,,in plus de asta o sa facem ceva si cu masinile inmatriculate pe alte state , o rubrica separat ceva ,,,nu stiu inca ,dar trebuie facut ceva pt ca nu e corect fata de voi

fan3xxl 30-01-12 23:29

cand eu am zis ca nu e corect fata de cei cu masini neinmatriculate in RO....ati sarit toti in capul meu....

RIcKO 30-01-12 23:35

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4856322)
cand eu am zis ca nu e corect fata de cei cu masini neinmatriculate in RO....ati sarit toti in capul meu....

Nu e vorba de asta , eu sunt constient ca si cei cu masini de BG isi iubesc masinile si au aceasi pasiune ca si noi , dar sa fim sinceri , multe sunt cazane care isi asteapta executia la noi in tara , nu ti-a sarit nimeni in cap , doar ca am inceput un proiect , muncesc zi de zi la chestia asta , sunt foarte stresat , vreau sa fie bine , o sa facem ceva si pentru extracomunitari dar E36 RO o sa ramana asa cum e si acum ,,,,sa nu incurcam oalele!!!

motzu 31-01-12 01:36

Pana acum avem asa :

Bucuresti LMB ( Valy ) -

Brasov: dani_smarandescu

Arges: Farouk

Botosani: speed_s_010

DaNn.ZyX 31-01-12 01:44

Uite asa :
Stickere BMW E36 ROMANIA - 5 Lei/buc
Pt comenzi :
TEL : 0726322762
YM! : [email protected]
ZONA PLOIESTI(imprejurimi)
Cine mai doreste,cine mai pofteste? :lol::lol::lol:

Billy c25xe 31-01-12 02:11

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4856299)
Daa poti sa iti pui ,,,,in plus de asta o sa facem ceva si cu masinile inmatriculate pe alte state , o rubrica separat ceva ,,,nu stiu inca ,dar trebuie facut ceva pt ca nu e corect fata de voi

E bine asa , eu nu ma grabesc si ma bucur foarte mult ca se vor lua in considerare si pisicile cu nr. straine :peace:

Recunosc , majoritatea cu numere straine sunt cazane , fie vorba intre noi , si a mea se transforma incet dar sigur intr-una dar la fel de bine exista si cu nr. romanesti cazane , in fine este un subiect lung si ideea principala s-a inteles.

RIcKO 31-01-12 02:31

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4856459)
E bine asa , eu nu ma grabesc si ma bucur foarte mult ca se vor lua in considerare si pisicile cu nr. straine :peace:

Recunosc , majoritatea cu numere straine sunt cazane , fie vorba intre noi , si a mea se transforma incet dar sigur intr-una dar la fel de bine exista si cu nr. romanesti cazane , in fine este un subiect lung si ideea principala s-a inteles.

De moment puteti sa luati stikere , sa veniti la intruniri anuale si asa mai departe , pe viitor va sfatuiesc sa va faceti putina ordine in ograda sa va separati cei care intradevar sunteti pasionati de cei care o ard aiurea cu cazane si acte chinezesti si sa infintati un departament , liga ce vreti voi , si sa colaboram , am mai zis si o zic din nou E36 RO e doar RO , insa va putem intinde o mana de ajutor , asa e cel mai corect

Nu vreau sa se mai continue pe chestia asta , cel putin acum .Multumesc

pape 31-01-12 02:44

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4856440)
Pana acum avem asa :

Bucuresti LMB ( Valy ) -

Brasov: dani_smarandescu

Arges: Farouk

Botosani: speed_s_010

pune te rog si nr de tel pt fiecare in parte sa putem sa-i contactam ms

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning