![]() |
Re: Revista 4TuningRO nr.4
ar fi o ideee ca revista sa contina si un stiker !!
|
poate in numarul din aprilie, pe cand o sa fie 4Tuning Day, o sa puna un cadou :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fii buna ideea cu stickerul... eu as plati si cu 5-1o ooo mai mult pt sticker inclus...
P.S. Asteptam calendarul... |
Quote:
|
super tare... si cat la suta vor fi masini si cat femei?? =))
|
salutare...spuneti-mi si mie toate centrele de unde pot cumpara revista si cat costa...
|
Quote:
Pret: 8.5 RON , 85.000 ROL |
ms mult...ma duc sa mi-o cumpar....ReSpEcT
|
fata de pe coperta...poate cineva sa`mi spuna mai multe de ea...in afara de nume si locatie??!!
|
Afla singur prietene...,
:lol: vrei sa-i ceri prietenia? :lol: |
ataaat...vreau s`o invit la un suc mha!!:))...nu men...doar eram curios cum a ajuns fata pana akolo...mi`a atras atentia articolul de la Cora...unde scria k fetele erau din ploiesti...si m`am uitat mai atent la ele...am zis k poate o cunosc pe vreuna!!!..si k sa vezi ...am rekunoscut`o pe ea...:)
|
nu stiu daca sunt singurul, dar va spun ca sunt dezamagit de revista 4tuning, mai ales nr 4/2006.
dupa ce ca a ajuns dupa o luna si la Pitesti, este dezamagitor de prost facuta. ma refer la calitatea materialelor. va spun ca m-am uitat de 4 ori p ea...(am rasfoit-o) si deja am 5-6 foi rupte. sper sa nu fie o problema generala, dar io va spun c am cumparat de la Pitesti, din Agip. c se mai aude cu calendarul ala? bafta |
Eu cred ca voi nu v-ati prins ! 4tuning a devenit o revista care trebuie invatata pe din-afara din prima ... altfel devine de unica-folosinta ! ;) Adevarul e ca eu si la numarul 3 am observat ca e cam subreda la pagini , mai ales la cele interesante .. culmea 8) Iar eu ma gandesc ca , daca tot am toate numerele pot sa fac o mica enciclopedie a tuningului auto pentru urmasi ... sa vada si eu peste 20-30 de ani cum au inceput tatii si bunicii lor in ale' tuning-ului .
P.S. de maine am sa incerc sa trec pe la sediu pt revista cadou ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning