![]() |
si ce ai mai facut la masina? frane ce ai pus? suspensii?
|
de ce dezmembrezi motorul?ai alte planuri?
|
1 Attachment(s)
piesele de vanzare le am de rezerva, nu de la motorul de pe masina.
sunt modificate si franele si suspensia |
SGM ce tip de aprindere ai folosit si ce axa cu came ai?
|
aprinderea clasica cu platina, axa cu came pe 320 grade.
|
sgm daca te rog fffff frumos nu imi zici exact ce ai modificat la sistemul de franare!
|
Re:
Quote:
|
Cum adica nu face fata? \"da in nas\" cand accelerezi brusc?
|
Re:
Quote:
|
Ai nivelul prea mic in carburatoare,si raman fara benzina.
Nu are treaba arpinderea cu faptul ca da in nas la turatia de 5500. Posibil sa ai o axa care trage mult amestec, si goleste camera de nivel constant. Da-i nivelul mai mare, si o sa vezi ca o sa mearga. |
si de frane tot nu mi-ai zis nik
|
Pe fatza am discuri ventilate, cele din poza atasata mai sus.Cred ca sunt de la un R20 (sau Dacia 2000, cum se mai numea) Etrierii sunt de Dacia nova ( au pistoanele mai mari decat la berlina)
Servofrana se poate pune de dacie papuc, e mai mare si mai buna. Pompa de frana dublu circuit tandem. Cea cu 3 tevi, si 2 pistoane. Regulatorul de presiune de pe spate nu mai exista, legatura este facuta direct, fosta de franare fiind 50% fatza, 50% spate. Placute de frana Ferodo. Franeaza excelent. Se pot monta discuri pline, Brembo, pe care le poti gaurii. Sunt multe variante. |
scuze daca te stresez.. da dupa cum vezi am doar 18 ani si nu prea cred ca sunt in masura sa fac experientze cu masina....asa ca vreau sa ii pun ceva testat deja...acum m-am hotarat sa o fac brici si sa o am asa de un \"span\"(masina de fitze :)) ) bine inteles ca nu o sa pot tot de odata dar vreau sa stiu cam ce trebuie si ce buget...ideea mea ar fi sa fac tare motoru de dacie...ca mai tare rupi gura lumi cand vad ca dacia stie sa mearga si cu motor de la mama ei!
|
mult succes
|
2 Attachment(s)
Ce parere aveti de Dacia Logan preparata de cei de la revista Automondial?
Dacia Logan proiect AM |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning