![]() |
Re: cumpar catalizatoare
4 Attachment(s)
Quote:
Upp Upp..pp |
Quote:
Valabil Cumpar ceramica din catalizatoare |
sal...am un catalizator de E36,2,0 benzina,unul de nissan teranno 2,4 benzina,inca unul dar nu mai stiu de pe ce masina este...am golit zeci de catalizatoare dar nu am stiut ca pot sa vind ceramica...poate colaboram
|
Quote:
Cel de bmw 320i este catalizator comlet sau ceramica din el Daka e cmplet e 70e Cel de nisan Trebui sa ami zici mai multe detali despre el |
toate trei sint intregi...dar daca te intereseaza si ceramica...eu pot sa string ptr ca sint multe buncare cu cat si filtre de particule infundate pe care le golesc si corpul metalic inca ramine pe masina ;)
|
cumparati catalizatoare noi sau de pe masini ? , daca doriti avem de vanzare catalizatoare ptr motoare euro 2 si 3 de la 160 Ron ! Multumesc !
|
am doua bucati:
E 5528918-04 eberspacher 7 780 102 / 0 14040 11.21.199.30.0.00 31/01 provin de pe un BMW 330d E46 an 2001 Cristi, 0760982310 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
upp upp. ... ... .. . . . . . . . . . . . ! |
Quote:
cumpar catalizatoare uzate cumpar catalizatoare defecte cumpar catalizatoare lovite cumpar catalizatoare sparte cumpar catalizatoare diesel cumparcatalizatoare pe benzina ceramica din catalizatoare cumpar catalizatoare |
Quote:
Valabil .. |
Quote:
Upp... Valabil |
sal...am un catalizator de E36,2,5 vanos benzina,unul de nissan teranno 2,4 benzina,inca unul opel zafira OPC turbo benzina
|
Quote:
Valabil Cumpar cataliztoare. Si ceramica din catalizatoare filtre depf particule Orice model Preturi ok |
All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2025 4Tuning