Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/477-anunturi-auto-honda-acura.html)
-   -   Dezmembrez orice model HONDA (https://forum.4tuning.ro/477-anunturi-auto-honda-acura/288904-dezmembrez-model-honda.html)

fokerix 24-04-12 12:13

Re: Dezmembrez orice model HONDA

Marutzule pe grila aia fara semn cat vrei ?

marutzu_vti 24-04-12 12:22

Quote:

Originally Posted by fokerix (Post 4995693)
Marutzule pe grila aia fara semn cat vrei ?

Nu O MAI AM AM DATO.....

marutzu_vti 26-04-12 20:41

A mai aparut un eg3 inmatriculat pe romania DJ este din 1994 luna 8 este neagra ,geamuri electrice,trapa el,servo etc masina toata o vind la pretul de 1000 euro indiscutabil sau se dezmembreaza dar ma mai gindesc are rugina aripi spate,tot ce inseamna plastice interior vopsite cu spraiu de rahat si mai trebuie bibilita cu 2,300 se face ok masina se poate da fiscal tot etc.

Devu 26-04-12 20:45

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4999567)
A mai aparut un eg3 inmatriculat pe romania DJ este din 1994 luna 8 este neagra ,geamuri electrice,trapa el,servo etc masina toata o vind la pretul de 1000 euro indiscutabil sau se dezmembreaza dar ma mai gindesc are rugina aripi spate,tot ce inseamna plastice interior vopsite cu spraiu de rahat si mai trebuie bibilita cu 2,300 se face ok masina se poate da fiscal tot etc.

Cateva poze cu Eg3?

marutzu_vti 26-04-12 21:23

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4999574)
Cateva poze cu Eg3?

Miine o sa apara ....

marutzu_vti 27-04-12 11:38

10 Attachment(s)
Poze cu masina.........

TheEnZo 27-04-12 21:50

Recomand cu incredere, desi il cunoasteam din vedere , azi l-am cunoscut pe Marutzu live , am apelat la servicile lui pentru niste probleme la civicul ej al prietenei si totul a fost mai mult decat ok, mi-am putut face o parere buna despre modul in care lucreaza la garaj din simplu fapt ca si eu sunt din acelas domeniu ca si el, doar ca axat pe germane si franceze.

Plus-uri !!!
+ preturi mici la manopera si piese.
+ sunt foarte comunicativi baietii ( la ei nu este atitudinea aia de fitze din reprezentantele marcilor auto din romania, care s-a transmis si la unele service-uri de cartier )

marutzu_vti 28-04-12 23:38

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 5000972)
Recomand cu incredere, desi il cunoasteam din vedere , azi l-am cunoscut pe Marutzu live , am apelat la servicile lui pentru niste probleme la civicul ej al prietenei si totul a fost mai mult decat ok, mi-am putut face o parere buna despre modul in care lucreaza la garaj din simplu fapt ca si eu sunt din acelas domeniu ca si el, doar ca axat pe germane si franceze.

Plus-uri !!!
+ preturi mici la manopera si piese.
+ sunt foarte comunicativi baietii ( la ei nu este atitudinea aia de fitze din reprezentantele marcilor auto din romania, care s-a transmis si la unele service-uri de cartier )

Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.. te mai asteptam pe la noi si in vizita ;)bafta cu masina.

Acc3l3ratoR 01-05-12 00:20

Multumesc Marutzu...au ajuns alea ...
sunt ok...

marutzu_vti 01-05-12 18:56

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 5004563)
Multumesc Marutzu...au ajuns alea ...
sunt ok...

Cu placere daca este ceva ma suni ....

marutzu_vti 04-05-12 18:23

Sus cu ele am piese gramada orice pentru orice buzunar....

marutzu_vti 24-05-12 19:39

10 Attachment(s)
Mai aparu un eg4.....preturi decente masina arata si merge ok.

marutzu_vti 24-05-12 22:01

2 Attachment(s)
Vind suspensie ...ta technix ... rulata 50 km este noua nouta pret 900 ron fix.

Gabi 25-05-12 08:13

Pe Matiz merge? :lol:

ctrnovice 25-05-12 18:25

Salutare, gasesc la tine aripa spate dreapta pentru EG3 si un haion tot de EG3 neruginit? Daca da la ce preturi?

Ps: de motoare nu ai mai zis nimic...

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning