![]() |
Re: CLUB NISSAN
Idee mai buna...schimba masina aia ;)
|
nu tarnafes,masinaarata binisor interior-exterior.nu merita vanduta ci necesita o mare investitie de bani in motor-cutie.
nu o sa traga inveci masina aia cu acel motor.are si cutia de s13 dar diff de s14.nu stiu cum se pupa in rapoarte |
ai mers cu ea??? daca nu iti zic eu ca se pupa chiar bine masina merge foarte bine acum nu stiu exact care e problema de imi tot fierbe apa dar din cate am aflat este vascocuplajul termostatul si un furtunas care pare a fi plin de nush ce chestie si trebuie schimbat, toate acestea se vor intampla maine sper
|
Quote:
intreabal pe tarnafes ca are lsd de s14 pe s13 al lui ..... dupa parerea mea este destul de potent tipul asta de motor ca18det a fost oprit din productie pentru ca era foarte costitor la productie nicidecum ca era net superior sr20det...... |
da,masina aia a stat la mine 2 saptamani.si o cunosc f bine
am avut un s13 si stiu cum trage.nu am ceva de reprosat motorului s13 ci am de reprosat acelui motor de pe masina.acum nu stiu cat de bine merge cutia de pe s13 cu diful de s14 .asta am vrut sa spun |
Quote:
|
Quote:
masina e criminala la exterior ..........si ii sta bine cu jantele pe 18" OZ dar cum i-am zis fostului propietar ii zic pe aceasta cale si actualului ca trebuie ceva banet sa o puna pe picioare .... din cate stiu io a avut motoru de 2 ori spart :D |
bai da termostatul cica e buba ei...si presiunea imi urca la 0,5 care e cam putin dar trebuie schimbat nush ce cacatel acolo la turbina sa mearga calumea...sper sa o termin cat mai repede
cica masina a fost suita pe dyno cu termostat nou si nu mai face probleme |
nush ce treaba are termostatu cu dyno dar spune cat a scos la dyno ......
parca am inteles ceva de unichip.... chiar m-ai facut curios avand in vedere ca tarnafes zice ca are 280cp |
pai nu a scos inca ca nu era westgate-ul bun si trebuie schimbat ei au urcat-o sa vada la cat ajunge presiunea si nu depasea 0,5 bari
deci trebuie facut cateceva la ea mi-au zis ca maine pot sa vin sa o iau foarte bine se misca baietii sper sa se miste si eficient |
Daca pierde presiune pe la palier cum zicea Nihales nu ai sa faci masina aia in veci...iti zic eu si ai sa strici multe alte turbine si tacheti si tot ce trebuie...pierzand presiune nu mai ajunge ulei peste tot. :???:
Sa fie blocul deformat sau... Nihales cutie are buna cum caci aia pocnise,sarea din a patra.Acum are o cutie de la mine brici ;) Si eu am diff de S14 autoblocant si sa stii ca se cam pupa rapoartele...cutia de S14 are putin mai lungi rapoartele dar nu se simte in mers. |
tarnafes,eu nu stiam cum se potrivesc piesele alea,ma refer la cutie si diff,mi-am dat cu presupusul,dar cu motorul ala.......o sa mai schimbe multe turbine si nu o sa ajunga la vreun compromis.
motorul avea cuzinetzi invartiti la palier,si apoi arborele e la cota 1,cuzineti de la alpadrino SCHIMBA DRAQ ODATA TOT MOTORUL SI O SA VEZI CUM MERGE DUPA AIA.NU POTI FACE DIN KK BICI SI APOI SA SI BUBUIE |
Are idee cineva ce tuning as putea sa-i fac la un motor de nissan almera a.f.2001 ,2200cc,112cp pe motorina?
|
apropo de motorul ala il dau cu tot ce mai am la el si cu arbore bun cu 250 euro cine il vrea astept sa ma contactati la 0724270490, eu mai trebuia sa ii iau cuzienti si nush ce exact in fine...motorul este desfacut...pretul este mult prea bun are toate sondele pe el, kompresor de ac tot
|
intru si eu in clubul vostru cu un nissan almera din 2001 pe motorina.are 2200cc cu 112cp.mi se par cam putini cp la 2200,nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning