![]() |
Re: SmokeDesign
Golfu asta nu statea mult prin gruia?:-) demult se vedea k vrea sa treaca la alt stage.. imi pare bine k se face pasul asta..
Numa' bine shi bafta la proiect;) |
Ba da, ala e.. De mult voiam sa-l bag in lucru..
Ms de urari :) |
ti-as ura si eu ceva.. da nu aici p forum :lol:
|
intre timp s-a terminat fordu... in 3 show-uri a venit cu 3 cupe best custom acasa.,,, matizu cu 2 .. ca numa la 2 participa :)),
P.S: multumim MBC Paint Vision si Probe Auto pt tot ce s-a bagat in ford ... uitati-va si voi cum au scos masina dupa paint... |
2 Attachment(s)
poze................
|
2 Attachment(s)
detalii MBC Paint Vision
|
beton fordu' da parca era mai bine fara falcarile alea din partea de jos, pe capota ii ok X-men
|
Bine ma... Masina arata super.. tre sa o vezi live sa t invarti un pic in jurul ei... flacarile is in super detaliu arata mortal...
|
Mortal arata , nice paint , nice car cel mai mult imi place cum se asorteaza negru cu albastru ala , Smoke bafta in continuare si cat mai multe masini made by you sa apara pe strazi . Succes
|
3 Attachment(s)
golfu incepe sa se lege.. .. primele linii mai concrete....
|
raman farurile originale sau nu stii??
iese capota peste ele ? |
unde te-ai mutat mah?
bine iese golfu.. pacat de proprietar :))))))))))))) |
Foarte tare arata ... imi place cum lucri , tot ce ai facut pana acuma mie cel putin imi place , bafta Smoke
|
dunarii 106 .. Becule' :)), si wob nu.. angel eyes cu semnalizare inclusa .. fond negru.. is aci.. si vine capota peste ele.. cu totu.. sistem probat, functional... :)),
all the best, smoke out |
se leaga frumos golfu ...cat mai sta p la tine ... ??? in cat timp il termini ? ...
bafta la proiect |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning