![]() |
Re: Time Squad
si almera si octavia ti se par masini scumpe????.......is masini frumoase si de calitate masini scumpe si fitze daca vrei sunt bentley si alea exemple de genu....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
toti din ts spun ca clubul lor e bazat pe prietenie! la fel ca si Moto Maniacs, OutlawZ! te-ai lamurit? |
Quote:
|
Salut.Baietii au incercat sa te lamureasca si partial au si reusit.Nu este un club de oameni cu bani si doar masini scumpe si acesta nu este criteriul de intrare in club.Da intr-adevar sunt cateva masini scumpe si ceva oameni cu bani in club dar totodata avem si un trabant si un renault 5 decisunt cam jumi-juma,iar intrarea in club se face prin invitarea unei persoane de catre membrii fondatori asta binenteles dupa ce respectiva persoana i-si face cunoscuta intentia de a adera la club.Sper ca am reusit sa te lamuresc.Multa bafta!
|
Ok am inteles. merci mult
|
danutz ai fost foarte subtil
|
Quote:
am zis adevaru! |
Cele mai bune explicatii,si cluburile bazate pe prietenie au tot respectu,si daca tot am inceput sa scriu,vreau sa iti multumesc razvi,nuiu,szili(motivul daca il vrea cineva ....o sa isi deie seama )
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sa te bucuri de acel "motiv" si sa il stapanesti sanatos:D