![]() |
Re: E36 - New Kitty Cat
CE SE MAI AUDE DE MASINA???
|
Quote:
Update-uri cred cand vine caldura :)) vedem... http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...73634174_n.jpg |
S-a pus praful gros pe topicul asta.Ce se mai intampla cu masina ce se mai aude de ea?:-)
|
Dupa ce iau nr rosii, o sa montez toate chestiile, nu am avut timp de NIMIC!!
Am radiat masina in germania, sper maine sa ajung la politie. O sa revin cu poze zilele astea |
mai ai putin si faci anul
|
Quote:
|
pune numere pe ea odata ca te prinde revelionul ........
|
CU maxim de interes astept sa vad ce i-ai luat!:-)
|
Prima chestie pe care o fac maine, e sa pun putin gasket la termostat, si dupa:
- Angeleyes - Inele de bord - Emblemele de carbon - Buza la bara fata - Rotile de vara inapoi (Sau Style 24 daca gasesc pe undeva) - Verificat iar directia, dupa iarna asta... ++ca tre sa ajung la rar... O sa incerc sa fac poze pas-cu-pas la cum trebuiesc montate angeleyes-urile corect, si cum se da bordul, daca intereseaza pe cineva... le: O sa pun ceasurile de pe is, sunt curios cum se misca acul ala de consum :)) |
Cum e posibil sa se duca 2 pivoti in 4 luni? Poate fi din cauza montajului prost? Nu merg tare prin gropi...
Am luat Lemforder acum, ce vine oem... sa vad daca mai pica si astea! (cele dinainte erau SWAG, alta firma foarte buna...) |
se strica in parcare? tu nu folosesti masina....
|
Quote:
In alta ordine de idei, azi schimbai uleiul, maine schimb si pivotii exteriori... |
pai o poza ceva cu masina in trafic se poate :))
|
Quote:
|
probabil defect de fabricatie.desii greu de crezut... altfel nu imi explic.... pe lemforder am si eu..toata bucsaraia si nici urma de probleme ......de asta zic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning