![]() |
1 Attachment(s)
Iar asta e programu cu care puteti vedea clipu, deoarece este in format FLV.
|
marfa dar video este filmat in iarna si sunt cam gros imbracati baietzii , mie asa mi se pare , si inca o chestie , se vede nr la BMW Seria 3 cu nr de bacau ..... :)
|
Ata ete.A fost realizat cu bani putini iar contractul cu casa de discuri l-au prins acum cateva luni.Urmatorul clip va fi mai bun si vor fi si banii casei de discuri.Pana atunci ne multumim cu asta.Bafta
|
mie mila de cei 12 MB pe care i-am facut cu trafic cu toate ca am 6 GB :D
glumesc... pt Romania e bine zic eu |
versuri stas pentru industria muzicala romaneasca
cine si-a rupt masinile a facut-o pentru 10 secunde intr-un clip desi cu siguranta meritau mai mult intr-un cuvant : BLEAH |
... ca si filmarea pentru Baieti Buni :lol:
|
tare filmuletul
mai apare o masina nsl in videoclipul lau bling bling |
:lol:
|
adevarat s-au cam invechit cerculetzele astea.incercatzi si voi ceva mai nou.mai multa adrenalina.ceva long drifturi prin oras,aglomeratzie ,altceva :cry: .si in plus cred ca fetele alea habar nu au ce tractiune aveau masinile alea:)))),ca si cameramanul cu zoom-ul:))!! va pupa ciolo
aprecierea asta era facuta pentru videoc de la prima pagina cam aiurea e cearta asta pe la voi .altceva nu avetzi de facut? iubitiva mult:)))). ford 1,6 power by a garnitura de chiuloasa arsa:)) |
no comment ...! :lol:
|
aia nu e piesa hip-hop aia e manea curata si pt cat au aratat masinile nici macar nu a avut rost sa incercatzi sa facetzi cerculete
extrem de naspa piesa dedicata tuturor manelariolor maneaua la maxim |
si voi numitzi asta Hip-Hop!.....m-ash bate singur!
|
LOLOi
wE are liveing In Romania!
Si asta ne ocupa tot timpul! ;) :arrow: Fuck Tha Police |
chiar ce este ceva frumos
nemai :D pomenit de bine a iesit aceste clipuri super tinetio tot asa fratilor
|
Re: FEMEI + MASINI = FILMARE !
vreau sa am si eu videoclipul
cine ma ajuta? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning