![]() |
Re: E46 320 D
e alta masina ...
|
din ce oras este george?un nr de telefon de al lui imi poti lasa ? eventual pe privat.multumesc
|
Quote:
|
|
Scapa de semnalizarile alea infecte....
|
Quote:
|
cred ca s-ar vedea bine cu unele smoked . referitor la masina a schimbat-o total pachetul M . sa il stapanesti sanatos.
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina si bine ingrijita ,sa o stapanesti sanatos! :D:D
|
Quote:
|
pacat ca nu prea e comunicativ colegul.doar de asta s-au inventat forumurile , sa ne ajutam cu informatii si tot ce e nevoie.succes in continuare
|
Quote:
- Noptile pierdute cautand , citind , punand in aplicare diferite solutii pe banii mei , nu prea imi convine sa le ofer pe "tava" si altora decat cu cateva mici exceptii ! - Din dorinta de a avea ceva pe masina mai "exclusiv" , nu sa le vad la fiecare pas ! |
eu sunt din braila tu esti din barlad.nu cred ca aveam ocazia sa ne intalnim si sa fii invidios pe masina mea ca am facut-o de 162 cp ca si a ta.in fine.eu cand am putut sa ajut pe cineva am ajutat si am oferit informatii.nu am gandit ca tine.asta e gandirea romanului , nu mai insist cu nimic.succes in continuare.
|
acum am observat ca nu cel care a deschis topicul mi-a raspuns...nu voi mai deranja promit.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning