Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

Bogyciu 12-01-08 20:29

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

Quote:

Originally Posted by boss_barosanu (Post 1223342)
frate sunt ace de ceasuri de supernova. si e chiar complicat sa faci ace luminate la ceasuri de dacie.

Nu e chiar asa complicat, daca te rog sa imi spui si mie unde se pune ledul smd, sau ce led folosesti, sau cate, imi zici? Daca nu aici pe PM. Nu e chiar asa greu sa faci ceasuri cu lumina din spate si ace luminate, totul e sa mergi pe incercari si sa vezi care e solutia optima... Tot ce ma intereseaza e luminarea acului, a ceasului am rezolvat-o...

ncs_balauru 12-01-08 22:44

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by x-team (Post 1288754)
Salut , rog frumos , cine este amabil si poate sa imi posteze si mie poza/pozele cu urmatorul model de ceasuri . multumesc .
http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...&id=1627427520

astea sunt ceasurile mele cum aratau inainte. acuma arata ca in ultima poza. pentru colegul celalalt cu acele luminate e greu de facut eu am stat o sapt intreaga si dabi am gas solutia. nopti intregi ne dormite. fara suparare dar nu spun

vlad_VSV 13-01-08 08:55

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 1289766)
fara suparare dar nu spun

asa bai nene,foarte frumos sa ne ajutam intre noi aici pe acest forum,unde la urma urmei am intrat pt ca avem aceeasi pasiune,felicitari ;) tot asa....

DB 11 RSM 16-01-08 18:39

Sal tau.re man,cu ai facut asa luminile?as vrea sa le fac si eu pe rosu,in leg cu piesele de care ai nevpoie da un msj.re man

ban_dit_nr1 26-01-08 00:59

Mi`am luat si eu niste ceasuri de dacia 1300 de la un remat le`am desfacut le`am curatzit .. si am o problema cu cel de kilometraj .. nu pot sa ii scot acul de la vitezometru .. stie cineva cum il pot scoate usor sa nu il stric sau care e metoda ? .. :shock:

Angel-Boy 27-01-08 13:23

Nu vreau sa stiu cum le-ai facut .. ca stiu . Vreau doar poza p care ai scoso la imprimanta !

ncs_balauru 06-02-08 02:31

fratilor cine vrea detalii despre ceasuri rel pe id-iul de mes ncs_ady4tuning. modific ori ce modele de ceasuri.de ori ce masina

Angel-Boy 09-02-08 20:53

7 Attachment(s)
Am facut si eu zilele trecute un bord... modelul asa a fost dorit de client.

Preparatul 12-02-08 16:26

Quote:

Originally Posted by vlad_WRX (Post 1275036)
am facut si eu rost de o consola,sunt tare mandru de ea imi place la nebunie si se integreaza misto si am puso in continuarea aerotermei

DE UNDE AI LUAT AEROTERMA ASTEPT RASPUNS !!!!! :!::!::!::!::!::!::!::!:

FuriaOarba 14-02-08 01:06

fratilor nu vreau sa ofensez pe niciunu dintre voi,apreciez munca depusa,dar am citit tot threadu si unde erau poze cu console adaotate doar doua au fost puse frumos si cu gust.daca tot ati pus mai oameni buni consolele alea de nu le-ati pus si voi drepte,de c enu ati mascat firele alea vesnic atarnand la saracu bord de dacie,gust mai fratilor?v-ati inhamat la un lucru faceti-l pana la capat frumos,nu?si inca ceva mai pe la final am vazut un bord,oribil,si aiurea pusa consola aia si murdar i interior,frate daca tot vrei sa faci o poza macar scutura si tu presurile alea ca nu vrem sa vedem pe unde ai umblat tu,pan ce mocirle,haideti oameni buni,e un forum dedicat masinilor modificate sub orice fel si al bunului gust,haideti sa dam dovada de asa ceva!inca o data mult respect pentru munca depusa,am furat cayeva idei de iluminare a bordului:),servus si nu'ma bine!

vlad_WRX 16-02-08 20:00

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1352283)
DE UNDE AI LUAT AEROTERMA ASTEPT RASPUNS !!!!! :!::!::!::!::!::!::!::!:

din vitan am dat 2mil pe ea

Preparatul 19-02-08 12:57

Quote:

Originally Posted by vlad_WRX (Post 1362485)
din vitan am dat 2mil pe ea

si cum e?ai mai multe poze cu ea?

vlad_WRX 21-02-08 13:42

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1368736)
si cum e?ai mai multe poze cu ea?

nu mia am poze cu ea dar nu e cine stie ce mai bine ti-o faci tu iesi cu mult mai ieftin.sal

WGF 23-02-08 21:47

4 Attachment(s)
uitati si ceasurile mele:D:D:D

Lucian 29-02-08 10:02

1 Attachment(s)
Turometru de r19 , kilometraj de r5 turbo , lumini by Zexstar .

All times are GMT +2. The time now is 23:07.

- Copyright 2026 4Tuning