![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Sal tau.re man,cu ai facut asa luminile?as vrea sa le fac si eu pe rosu,in leg cu piesele de care ai nevpoie da un msj.re man
|
Mi`am luat si eu niste ceasuri de dacia 1300 de la un remat le`am desfacut le`am curatzit .. si am o problema cu cel de kilometraj .. nu pot sa ii scot acul de la vitezometru .. stie cineva cum il pot scoate usor sa nu il stric sau care e metoda ? .. :shock:
|
Nu vreau sa stiu cum le-ai facut .. ca stiu . Vreau doar poza p care ai scoso la imprimanta !
|
fratilor cine vrea detalii despre ceasuri rel pe id-iul de mes ncs_ady4tuning. modific ori ce modele de ceasuri.de ori ce masina
|
7 Attachment(s)
Am facut si eu zilele trecute un bord... modelul asa a fost dorit de client.
|
Quote:
|
fratilor nu vreau sa ofensez pe niciunu dintre voi,apreciez munca depusa,dar am citit tot threadu si unde erau poze cu console adaotate doar doua au fost puse frumos si cu gust.daca tot ati pus mai oameni buni consolele alea de nu le-ati pus si voi drepte,de c enu ati mascat firele alea vesnic atarnand la saracu bord de dacie,gust mai fratilor?v-ati inhamat la un lucru faceti-l pana la capat frumos,nu?si inca ceva mai pe la final am vazut un bord,oribil,si aiurea pusa consola aia si murdar i interior,frate daca tot vrei sa faci o poza macar scutura si tu presurile alea ca nu vrem sa vedem pe unde ai umblat tu,pan ce mocirle,haideti oameni buni,e un forum dedicat masinilor modificate sub orice fel si al bunului gust,haideti sa dam dovada de asa ceva!inca o data mult respect pentru munca depusa,am furat cayeva idei de iluminare a bordului:),servus si nu'ma bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
uitati si ceasurile mele:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Turometru de r19 , kilometraj de r5 turbo , lumini by Zexstar .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning