Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

vinyl 04-01-12 20:32

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 4807831)
Sal.,
Mersi de raspuns.
Legat de PACHETUL R36 parerea mea e ca nu da bine pe un TDI.
Mai bine ia-l pe cel V-LINE daca tot vrei ceva complect.
O seara buna.

De ce sa nu dea bine ? Ca e TDI? Tu ti-ai facut evacuare de R32, si tot TDI este. Eu am sa-mi fac de W8, si tot TDI am...

stefiPJJ 04-01-12 20:54

Penibil ce ai zis tu Rudi...La fel ca un seria 5 diesel cu kit de M , nu mi se pare deloc urat...

Gode 04-01-12 22:38

intradevar baieti si eu daca as avea bani de un pachet R36 maine mi l-as pune ...dar na... E CRIZA:-(! nu am nimic cu rudy e parerea lui fiecare avem parerile noastre uneori bune alteori nu:-?? mie unul chiar imi place pachetul dar nu imi permit .... nici Vline nici R36 iar la Vline sincer ... mie unul nu imi place bara spate de nicio culoare... :D asa ca o sa raman cred eu la Votex fata iar praguri si spate Rline :X

apropo stiti cumva unde as putea sa imi gasesc oglinzile cum sunt pe R36 - le postat de mine ? tin sa mentionez ca nu sunt cromate daca va uitati mai atent , ci imita un fel de inox mat asa

Gode 05-01-12 17:36

4 Attachment(s)
pozele promise cu evacuarea :D

stefiPJJ 05-01-12 18:04

eeeeee. Alta viata :D

PS: cine ti-a facut triplele ?

Gode 05-01-12 19:06

Eu in pers0ana stefi.

vinyl 05-01-12 19:28

1 Attachment(s)
Acolo unde am incercuit, e incretita folia ?

Gode 05-01-12 22:15

da asta sa intamplat pe la o sapt dupa ce le-am facut din cauza ca le-am pus pe ploaie si era si frig plus ca nu e un autocolant foarte bun... dar o sa le fac cu lac .

vinyl 05-01-12 23:27

Si asa e "ilegal" cu folie, dar in cazul in care esti oprit, le poti da jos instant, pentru a pastra certificatul.
Dar daca le dai cu lac..sau ce vrei tu sa le faci...ce-ai sa faci atunci ?

DEVIL's Style 05-01-12 23:45

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4810202)
Si asa e "ilegal" cu folie, dar in cazul in care esti oprit, le poti da jos instant, pentru a pastra certificatul.
Dar daca le dai cu lac..sau ce vrei tu sa le faci...ce-ai sa faci atunci ?

Asta ce inseamna? ca stopurile mele , trebuie sa le dau jos? wtf? la stopurile date cu lac si facute cu grija nu au ce sa iti faca , asta garantat

vinyl 06-01-12 00:02

1 Attachment(s)
Ale tale nu sunt asa din fabrica? cu certificat TUV..etc?
Eu daca le fac pe ale mele ca in poza de mai jos, dar cu lac, nu cu folie, n-au ce sa-mi faca zici, nu? :)))

Gode 06-01-12 08:43

daca sunt facute cu lac si sunt facute perfect .... mai poti scapa sa nu iti ia certificatul spunandu-le ca triplele sunt Smoked din fabrica si te lasa ...dar cu folie nu ai nicio sansa insa la mine daca te uiti mai atent vinyl partea care lumineaza (semnalizare ceata stop pozitie etc.) nu este facuta cu folie , pe unde am pus eu folie nu am niciun bec deci nu au ce sa imi faca deaorece tripla mea chiar daca dau folia jos chiar daca o las , la fel lumineaza .

stefiPJJ 06-01-12 10:50

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4809624)
Eu in pers0ana stefi.

Te astept si la bijuteria aia albastra cu roatele verz` :lol:

Gode 06-01-12 12:16

cand vrei tu stefi ma suni si facem .

Gode 12-01-12 17:05

5 Attachment(s)
astazi fiind o zii cu soare am reusit sa mai fac si eu cate ceva pe la masina .... asa ca am facut triplele cu lac . astept parerile voastre... R36 Rear lights :X

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning