![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Quote:
|
este inscrisa si o fata...doamne si ce fata :) si ce masina...BMW POWER!!
|
E tipa cu Z4 dar mai este si una romanca daca nu ma insel.
|
A FOST SUPER INCREDIBIL CEL MAI TARE EXTREM CEA MAI CALUMEA EXPERIENTA DIN VIATA MEA ! TRAIASCA DRIFTUL ! TRAIASCA 4TUNING !:twisted::twisted::!::!::!:
|
tare pustiu :))) azi nu a fost nimic...vino maine daca vrei intr-adevar sa vezi ceva TARE...sau duminica cand se va da si adam kereniy ...eu am vorbit cu el si a spus ca doar duminica se vada "daca va trece de calificari" asa a zis :))...el a fost foarte serios cand a spus asta...si cam asa este ca nu poti fi sigur de ce se va intampla in secunda urmatoare..nu in sportul asta :)
bafta, sa ne vedem cu bine maine si la cat mai multe evenimente de genul!!! BMW POWER!! :D |
Quote:
|
un eveniment cum mai rar vezi in romania! felicitari 4tuning!
|
Sa`mi spuna si mie cineva urgent , maine (sambata) de la ce ora incepe showul si cand se termina? Ms
|
Quote:
De la 10 dimineata pana la 10 seara. Baieti...as dorii un program concret gen , la ora cutare incepe competitia audio , la ora cutare incepe altceva...ca sa stiu si eu sa imi programez ziua...e destul de dificil sa stau acolo de la 10 de dimineata... Si alta chestie , as dorii sa stiu daca ceea ce se intampla Sambata , va fi si Duminica , sau daca Duminica va fi " crema " , ca sa stiu ce si cum imi iau bilet astazi dimineata... |
ca de obicei, parerea mea, ca si la koe, ca si la campionatele nationale...ultima zi este cea "de neuitat". exact asta ,mi-a spus si adam kereniy...ultima zi este mai speciala. DAR nici sambata, adica azi, nu va fi ceva de dat deoparte. demonstratii mai pe larg, pregatiri, calificari(banuiesc). deci vino ambele zile ca nu ai ce pierde
|
^Thx. Astazi este ziua mea 22 oct :D sa nimerit sa am parte de cea mai tare zii de nastere ever. Cred ca o sa imi iau abonamentul pana la urma...300 de mii...o nimica toata pentru ceva unic in Romania.
|
Se transmite live cumva?
|
da, s-a transmis live..
o sa se transmita si maine... |
Quote:
Unde? Detalii |
Quote:
10x :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning