Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

Anonymous 03-03-04 14:19

Quote:

daca aveai cat de cat minte vedeai ca nu vreau decat sa va zgandaresc. ceea ce am si reusit se pare
O S C A R si bineinteles ... premiul N O B E L pentru GENIUL MOTOCICLISMULUI.

pleaca ma in camp cum ti-am zis. faci motociclistii de rusine.

tekno 03-03-04 17:14

daaaaaam
daca e sa o ulam asaha potzi sa zici ca,(virgula) ca shi motocclist duci o viatza de libidinos, pletos, in haine de piele la care vara ii fierb coaiele pe shaua... :D: :weee:
nu' are rost sa ne certam... la uni le plac \"conservele\" la altzii le plac \"bicicletele\" :wink:
fiecare se considera liber in pasiunea lui...

catalin rs4 03-03-04 19:15

ce stl..frumos ai.. :lol: :lol: vad ca nu esti in stare sa vb si tu ca toata lumea.. :lol: ma rog..lasane pe noi ..in pace cu conservele noastre.. :lol: ce sa zic ceai reusit tu aici..?? :lol: :lol: ai reusit ..sa te faci de ras.. :lol: :lol: mai mult nu cred cai reusit....daca tot te dai asa de mare si tare..ia zine ce motocicleta ai?? :lol:

bobbyadr 03-03-04 20:28

citind acest topic imi dau seama ce copii sunteti :!:
\"vizitatorul\" isi bate joc de voi si mai rau,voi ii dati satisfactie.
lasati-l drak in pace sa abereze linistit....

PS nici masinile,nici motoarele nu sunt mai tari dacat BARCILE :wink:

tekno 03-03-04 23:25

pe mine chiar ma amuza ce spune el... :D :D :D

Anonymous 04-03-04 10:49

deocamdata pilotez un scuter aprilia, foarte performant insa. dar sper in vara asta sa gasesc o hayabusa la un pret bun. cagerilor obositi :P

Anonymous 04-03-04 10:56

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
PS nici masinile,nici motoarele nu sunt mai tari dacat BARCILE :wink:

aici ai perfecta dreptate, orice om cu scaun la cap stie asta. iar ordinea ar fi cam asta: barca, motor, masina. :wink:

Anonymous 04-03-04 11:03

cat despre tine cataline rs4, putzi a \"copilu lu taticu\" asa ca ciocu mic, vorbesc adultii aici. :) aia cu servici. :wink:

Anonymous 04-03-04 11:05

ummm ... un ban pe IP nu se poate? :?: :idea: :?:

Anonymous 04-03-04 11:43

ai auzit vreodata de notiunea de http proxy? :lol: esti frustrat, fiule? ce conduci, trabantul parintilor? :wink:

Anonymous 04-03-04 12:06

ummm ... si cam care e problema? crezi ca mult iubitul tau proxy nu are IP? Stai linistit ca il vom afla si venim sa iti facem o vizita la serviciu instr-o seara .

nu prea le ai cu calculatoarele tu asa ... mai bine taci din gura ... du-te pe camp claustrofobule ... sa te simti LIBER ...

chiar ... pe forum aici te simti LIBER? de ce tot vii aici?

catalin rs4 04-03-04 12:24

o sati iei tu hayabosa ..cand isi ia si kamikaze..rs4.. :lol: :lol: defapt ne poti pune o poza cu ayabosa ta ..sau cu scooterul ala tau performant..cate masini ai facu cu el?? :lol: :lol: si apropo ..nam tata fraiere.. :evil: :evil: vad ca nai ce face toata ziua acasa..te intri sa te bagi si tu in seama :lol: :lol:

Anonymous 04-03-04 12:29

tzutzu, n-ai tu tabela pentru cate proxy-uri free sunt pe net. :lol:
trabantisti obositi care sunteti. si ce daca nu ma pricep la calculatoare? da-mi numarul de telefon al prietenei tale sa-ti demonstrez ca am mai citit si noi :wink:

Anonymous 04-03-04 12:39

mda ai dreptate ... dar am asa o banuiala ca ai postat macar o data de la servici ... si daca e asa ... aflam unde e asta si iti demontam o roata de la motocicleta intr-o zi ... asa de SURPRIZA.... e destul de vulnerabila o motocicleta ... nu stii niciodata ce i se poate intampla cand o lasi asa singurica ... ai grijE

Anonymous 04-03-04 12:45

dragul meu catalin,

imi pare rau ca nu ai tata, intelegi ca expresia a fost la modul figurat. sa uitam deci acest eveniment neplacut. ideea era ca nu tu ai muncit pe banii cu care ti-ai cumparat masina si nici pe cei cu care afirmi ca o sa-ti iei nushce mobra la vara. nu ca ar fi treaba mea, era doar o afirmatie, ca sa te fac sa te simti prost :wink: cat despre hayabosa, care se scrie hayabusa, ce treaba ai tu, daca pot ridica scuterul pe o roata pot si cu hayabusa. oricum nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru, eu ma refer la hayabusa facuta de yamaha, nu cea a lui kawasaki.

numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning