![]() |
Re: E46 - 318d Orient Blue
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai date draqu de Simpatic!....:D
|
Frumoasa masina....si bine intretinuta....
La ultimele poze mi se pare mie sau au ramas ceva holograme de la polish?(Polish-ul nu se da niciodata in soare) |
Ms mult,nu,a fost dat la umbra polish-ul,probabil e din cauza la poza sau ceara lichida,poate nu am intinso bine
|
Salut,
Frumoasa masina iar jantele sunt superbe! Te-ai razgandit in privinta suspensiilor? |
Ms frumos,nu,in nici un caz,stiu ca ar scoate jantele in evidenta daca o las,dar nu se merita la noi
E46 din imagine are cumva interiorul bej ? partial piele ?! |
Imi plac jantele tale. Dupa cateva cautari pe internet am observat ca sunt destul de rare. Ai incercat sa le gasesti si capacele?
Daca te referi la masina din avatarul meu, da, are interior bej. Poza este insa de pe internet. Masina mea are interiorul negru! ;) |
Quote:
Am capacele,dar nu imi plac cum dau,sunt chinezarii Dupa ce pun tablele la iarna,o sa vad ce fac cu jantele,le dau sau vopsesc interiorul alta culoare Acum 1 min am vazut masina ta,frumoasa,pare intretinuta,sa ai grija de ea |
o masina foarte mijto si intretinuta ! jante tari! bv si ce alte planuri ai la ea?
|
Ms ms
Nu prea mai am planuri,doar sa am grija de ea,sa o intretin...interior/exterior,piese,etc. |
Felicitari prea frumoasa masina ta, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar sta cu suspensie si jantele alea tari:D!!! Nota 10 de la mine pt intretinere. Bafta
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cateva poze recente |
smechera ... i-ar sta bine cu o suspensie 'low', trantita pe burta, dar la ce drumuri avem, tre sa stai numai in service dupa o plimbare, ...ai grija de ea ,...meritati!8)
vin bine jantele ...;) |
foarte frumoasa masina. felicitari pentru ea...totusi tind sa cred ca am mai vazut-o undeva.
cu ce ai vopsit trimurile pe interior? au iesit foarte bine. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning