![]() |
Sunt curios daca e cineva care cauta melodiile puse aici !!!!!!!!
2 piese de exceptie: Archive - Numb (Nick Muir Mix) Gangester - Last Night I Was Dreaming (John Creamer & Stephane K Mix) |
DA , eu , am luat multe de aici , si se merita , sunt cam aceleasi gusturi , ;) , trust me , gangester aia e veche , rau
|
1 Attachment(s)
uitati aici o melodie care va va surpinde pe toti e un protest anti-comercial....e facut de un prieten de-al meu ...sper sa va plak
lasati va rog pareri si comentarii |
Pai Hondare de ce sa le cautam cand le avem ? :)
|
Starsailor - four to the floor (remix one)
GLOBAL DEEJAYS - The Sound Of San Francisco (Short Clubhouse Edit) DJ Falcon & Thomas Bangalter - Call on me (Daft Mafia rework) Golden Boy - Rippinn' Lil' Jon & The Eastside Boys - Real Nigga Roll Call (Ft. Ice Cube) Akon feat Obie Trice - Look At Me Now (Remix) Snoop Dogg feat. The Doors - Riders on the storm ( Fredwreck Remix ) --> asta trebuie s-o stiti! :) Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme (Royal Gigolos Club Mix) |
1 Attachment(s)
una bucata melodia flumoasa
|
Nodesha ---> Curious :wink: pt cineva..kre este mai curios d felu lui.. :)
|
Aproximativ tot ce a scos ATB suna ff bine,mai ales in masina
:peace: |
funky green dogs - fired up (extended mix)
mai veche ceva, dar e super marfa!!! |
Re:
Quote:
Apropo... ia-o p-asta :):):):):):):):) Florin Salam - Merg pe drum si vine banii! :lol: :lol: :lol: kiddin'!! DR Dre Feat. Snop Dogg - The next episode part3 Dr.Dre Feat. The Truth Hurts - Cops DR2 G-Unit - Smile dmx - the rain |
pt. cei ce vor muzica din topicu asta
un fisier cu 99% din titluri :) |
nu pot sa atasez fisiere .txt?
|
nope! care ar fi logica? da-i copy/paste si pune-le pe toate intr-un post, sau 2,3... in cate intra... :P
|
Andain_-_Beautiful_Things_(Gabriel_&_Dresden_Mix).mp3
Cass & Slide - Havoc (Flash Brothers Remix).mp3 Luke_Chable_-_Melburn.mp3 Cass & Luke Chable - Kenjin (Infusion Mix).mp3 Matthew Dekay - Fucking Friday.mp3 Matthew_Dekay_-_If_I_Could_Fly_(Original_Mix).mp3 Oceanlab ft. Justine Suissa - Satellite (Above & Beyond Remix).mp3 (trance ~) Orielle_-_All_I_Know_[4_Tune_500_Remix].mp3 sasha - 2004-06-22 - involver (gu full promo) (tot albumul) Sonicvibe_and_mike_shiver_-_lunation_(original_mix).mp3 01.Vascotia - Calibro (Sonicvibe Remix) RIP.mp3 (sonicvibe=trancer roman) Chab_-_My_Memory_(Romania_Edit).mp3 Kylie Minogue - Confide In Me 2004 (Tomer G Club).mp3 Kylie Vs Sugababes - GBI (Stephen's Overload Mix).mp3 Leama - Requiem For A Dream (Leama Dream Mix).mp3 Mas_Collective_aka_Anarcrusan_-_In_My_Mind_(Undertouch_Mix).mp3 ~ Pole Folder - We Share.mp3 Bombdogs - I can`t explain (Original Mix).mp3 Oasis - Rise in panic (Steve Lawler mix).mp3 a1-pole_folder_feat_sandra_ferretti-protected__original_mix-mns.mp3 b1-pole_folder_feat_sandra_ferretti-protected__madoka_vira_two_mix-mns.mp3 Anarcrusan_-_In_My_Mind_(Christian_Cambas_Remix).mp3 Anarcrusan_-_In_My_Mind_(The_Dubz_Mix).mp3 BT - The Force Of Gravity (Dylan Rhymes Push Up Mix).mp3 Sasha - Scorchio.mp3 James Holden - A Break In The Clouds [Ozgur's I Have Put Out The Love Below Edit].mp3 10-SASHA-ENTER THE GROOVE(VINIL JOHN DEEWED RMX).MP3 Trigger_-_Rollercoaster_(Pablo_Gargano_remix).mp3 Gica_Petrescu_-_Du-ma_acasa_mai_tramvai_(Optick_Mix).mp3 ) 02-cloud_69-when_i_close_my_eyes-snd.mp3 GTR-Mistral-(Original_Mix)-www_tranceaddict_com.mp3 Liquid_-_Orlando_Dawn_(7'').mp3 Gazor_-_Overlight_[Blue_Haze_Mix].mp3 Subwave_-_4_AM.mp3 Way_Out_West_-_Apollo_[Distinctive].mp3 LUKE CHABLE-SEALERS LOVE.mp3 01-madoka-good_to_me__vocal_mix-snd.mp3 02-madoka-good_to_me__dub_mix-snd.mp3 02-pig_and_dan-the_message_(itf_mix)-apc.mp3 Nikola Gala - Swing To Harmony.mp3 02-white_stripes_vs_austin_leeds-seven_nation_army_side_a-bpm_house[1].mp3 Bombdogs_-_First_Time.mp3 Boogie_Pimps_-_Somebody_To_Love_(Remix)_(1)(1).mp3 Boogie_Pimps_-_Somebody_To_Love_(Salt_Shaker_Remix)_(Moonbootica _Mix).mp3 Dallas_Superstar_-_In_The_Night_(Ext._Mix).mp3 Deep Dish - Flashdance (Meat Katie Vocal mix).mp3 Markus_Schulz_feat._Elevation_-_Clear_Blue.mp3 Boomclick_-_HomeGrown_(James_Zabiela_Mix).mp3 mai sunt cateva piese si de prin 2003... dar sunt toate nishte piese de exceptie.. :P auditie placuta :oops: |
O melodie pe care am descoperit-o intamplator,dar imi place mult..sigur nu o stiti!astept pareri :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning