![]() |
Re: interior oltcit
la multi ani tuturor si bafta in 2007 sa vedem ce ne rezerva noul an inca odata LA MULTI ANI TUTUROR POSESORILOR DE OLTCIT SI NU NUMAI FIE CA IN NOUL AN SA VEM PARTE DE NUMAI BINE
|
gata cu colindu` ... ne intoarcem la interioarele masinilor ...
|
care interioare ca topicul asta este chat
|
Quote:
|
sa speram ca ne iarta si bodysped :) oricum e misto un thead dasta aici
|
:)) da da ... dar mai veniti si voi totusi cu idei de interioare... :D ... ;)
|
magos de interioare vb la vara .. sa vedem daca o sa`ti placa cum o sa`l fac eu ...
P.S.: 5 ani am facut decoruri :) |
uuu... atunci abea astept!! :D
la mine mama e designer, deci am avut de unde mostenii talentul... :> |
la vara am de gand si eu de un interior ceva nou defapt la toata masina dar sa speram ca va exista ceva legat depatea financiara
|
eeeeh... asteptam si o sa vedem!!
|
nu vreau sa vorbesc prostii, dar am avut si eu mai de mult un oltcit la care tineam si am cunoscut un baiat din craiova care a zis ca si-a montat bord de matiz pe oltcit ...si ca se potriveste cu putine modificari
...probabil ati vazut bord de ursuletz pe dacie |
Quote:
trebuie numai mici ajustari |
e_max... dupa cum ti-am zis, eu una nu prea ma dau in vant dupa el... dar ... in fine... sa zicem ca merge... dar cu mici ajustari... ;)
|
sa sti ca bordu` la oltcit este inchegat bine de tot ... pe cand la dacie ai spatii libere (bleah).. trebuie doar sa`ti alegi bine culorile .. pt mine e perfect nu are nevoie de nici o modificare
|
Quote:
cand ma apuc de masina mai vad eu ........las originalul sau facem rost de unul de inlocuit |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning