![]() |
re: Dacia Nova - Pasiune pentru Motorsport
chiar 1300 + servo
|
2 Attachment(s)
Cam asa arata acum...bara si grila o sa vina vopsite in negru.
Cu ajutorul unui prieten,i-am pus si o tubulatura la carburatorul dublucorp.. Si siliconul alb,o sa-l dau curat si o sa pun negru. |
...pasul urmator..centura in 4 puncte..neagra(zilele astea trebuie sa vina)..luna viitoare daca ma descurc bine :D..trantesc inca o centura si doua scaune..si poate iese de o ciorba.. :)
|
La ce bani ai luat centura? Vinde un prieten pe forum 2 scaune scoica noi si 2 centuri si un volan:)) B xx ADI este userul
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am pus un turometru...face 8000 de rpm si se balbaie la 1000..ceva sigur nu indica bine. ::lol:
O sa revin cu o filmare.. |
3 Attachment(s)
195/45/14 pe toate 4 rotii...arata diferit..:-)
Mai vine..lasata putin de bot,ca se poate cu gume de genul :D Plus..ca i-am revopsit aripiile fata,usa dreapta cat sa nu se mai vada..urma de la stiker si gaura de la antena din plafon,chituita si vopsita.. :) chestii d'astea mici.. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze cu troaca..
In seara asta,dupa un mic cox..s-a rupt cureaua alternatorului si neavand ceasuri..a fiert apa.:sad: M-a lasat balta in Complexul Studentesc (timisorenii stiu zona) am fost cu un prieten si am cumparat cureaua,schimbat-o,strans la loc,am complectat cu 3 litrii de apa,si acum merge :D..Trebuie sa-mi pun un ceas de apa..ca nu se mai poate sau macar un led cum am la ulei..:rolleyes2 Si m-am decis,o sa vopsesc jantele..negru lucios.. |
Anvelopele sunt Dunlop SP sporturi nu? Cat au costat? Mi-ar place si mie un astfel de set de anvelope:D
|
Quote:
pe fata Uniroyal Rain Sport 1 pe spate Yokohama (nu stiu modelul). Am scris mai in spate. |
Sunt misto:D Au si protectie de janta nu?
Cat au costat? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
....pics cu trocaricul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning