![]() |
re: Nissan GTR Exelixis & CZR
Boh a avut 3,79 200-400m, crede-ma cu 0,5 sec inseamna multi cp in plus;)
|
Quote:
|
senzatie masina , am vazut ca dc fortezi acceleratia te pui de-a latu...nu ma asteptam la asa ceva de la o integrala de talia gtr. cu totii asteptam cred sa upgradezi si partea aia care cedeaza ...banuiesc ca ceva legat de transmisie , sunt foarte curios ce se va intampla cand vei avea si o plecare pe masura.
succes tie pentru investitie si echipei pentru profesionalism. |
Quote:
|
|
suspensia este stock. Pana acum am tot auzit k exista avioane,insa knd e kzul sa le vedem...pauza. 0intr-un an,pe o masina de strada, nu cu roti de avion si interior gol, am reusit sa aratam k se poate
|
re: CZR Nissan GTR & Exelixis Motorsport - 8,4 sec
best time,pt a doua oara dupa tulcea,de data asta la koe brasov 9.95 asta pana am rupt furca selectoare si am abandonat in finale
|
Ceva probleme cu Nissan-ul?
|
Nu exista probleme :)) Exista doar motive pentru imbunatatiri.
Tu daca strici un turbo, nu ai exact motivul pentru a pune un turbo mai mare ??? Orice sut in cur e un mare pas inainte. Czr are antrenament la capitolul asta. Oricum sunt chestii normale la masini modificate. |
Quote:
|
desi e cert ca este cel mai rapid alpha 12 din europa,avand in vedere ca cel din rusia nu coboara sub 10,2 pe 400m, am luat decizia de a schimba managementul motorului si s-a optat pentru montarea unui stand alone care urmeaza sa fie setat in curand,astfel incat sa eliminam si supraincalzirea ambreiajului la launchuri,dar si o mai buna setare pentru ca AMS si-a aratat limitele si eu nu mai am timp sa fiu dus cu zaharelul. target: 8 seconds car! speram sa fim cu ea la cluj,daca nu,cu siguranta la urmatoarea etapa veti vedea o noua masina:)
|
bafta maxima:D
|
Quote:
|
multumesc pt urari,am zis mai sus,ams si-a aratat limitele,ei scot 8sec tot cu stand alone,dar nu ne-au zis
|
Cumva Syvecs ? Am vazut ca, cei de la AMS doar acu la sfarsitu lui iulie au reusit cu Alpha 12 sa scoata 8.92 cu noul management de la Syvecs pe care vad ca il recomanda. Toata lumea il lauda.
https://www.youtube.com/watch?v=Bvez1KCaib4 Apropo de GTR-urile din Rusia, ziceau cei de la AMS ca foarte multi de acolo concureaza cu numele asta de Alpha 12 doar ca nu au kit-ul complet ci numa turbo kit-ul. Doar cel a lui Yuri e complet, dar care nu l-am vazut sa concureze pe 400m doar la 1 mila la moscow 500+ unde are al 3-lea timp. Multa bafta cu masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning