![]() |
Re: Low Matiz -TM 22 KRM
Se face din ce,in ce mai frumoasa!
|
frumoasa masina, a iesit superb. keep up tha good work.
|
Quote:
|
parca i-ar mai trebui si eleronul s-o completeze si e bomboana de masina :dribble:
|
Fa-o sa fie si practica ! ca si posesor de matiz, daca o mai cobori putin va fi doar de show, iar in cazul in care vrei sa mergi cu ea ( drumuri in afara localitatii ), nu vei face fata gropilor, denivelarilor cu ea asa joasa, riscand sa dai cu scutul , inclusiv cutia de viteze de pamant .
* parerea mea, lasa arcurile asa, foloseste distantiere pe fata si pe spate, iar "coborarea" fa-o din fibra. Aripile dupa roti cu tot cu distantiere, iar fata/spatele/pragurile la un nivel acceptabil/util fata de sol. Succes, spor la banuti, si idei bune ! |
Daca isi face un kit calumea de bari si praguri, tot mai ieftin o sa fie sa inlocuiasca o cutie sau o baie.. :lol:
|
Masina se lasa din suspensie nu din bare :rolleyes2 Oricum Mareo observ ca are idei bune asa ca nu vad ce ce ar da-o in bara cu prostii deasta. Mai bine v-ati abtine, unii!
Bravo Mareo! Superb exemplar! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Daca ai face ceva kit din fibra pe ea la aripi, la primul homp le-ai sparge, ca masina nu e fixa, ca si cum ar fi coborata din susupensie. Foarte tare buburuza, jantele sunt superbe. Tine-o tot asa :D
|
arata super ,dar dupa vopsire va arata bestial:-)
|
Quote:
|
O suspensie sport nu inseamna doar garda la sol mai mica, ci si amortizoare mai dure. Si nu cred ca va atinge cu baia de ulei, sunt atatea masini care nu au problema asta.
Coborarea garzii din spoilere si praguri se facea acum 100 ani, cand nu stiam ce-i aia tuning. Masina e superba asa cum e, nu are nevoie de spoilere cu 15 prize de aer si alte prostii. |
2 Attachment(s)
Cu setup-ul suspensie la Tico ca in pozele de mai jos, eu am mers circa ~100.000 km in tara, cateva zeci de drumuri la mare, Craiova-Braila app saptamanal, am urcat la Ranca pe zapada cu ea asa, si n-am reusit sa sparg cutia de viteze (cel mai jos punct al masini) in conditile in care scutul de la cutie l-am dat jos ca nu puteam trece de speedbump-uri.
Eu zic ca nu o sa aiba probleme. |
@The enzo: Poti sa imi spui, te rog, cat era lasata masina ta in poze (cat cm fata si cati spate)?
Scuze Mareo de off. On topic: cand vedem si noi un filmulet cu masina in actiune? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning