Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/2730-piatra-neamt.html)

Ali_ump 16-01-07 18:07

Re: Piatra-Neamt

Quote:

Originally Posted by yura (Post 700912)
Parcarea de la strand este perfecta....si este foarte frumoasa...si fain amenajata.In spate la petrodava...se ocupa tot timpu locurile...ba camioane..ba masinile de la "Boom",etc etc.apoi..pt o intalnire pt mai multe masini..nici in centru la parc nu`i bun..ca si acolo...se cam ocupa locurile..Asa ca la strand este numai bun,zic eu...este si mai retras...o sa fie o intalnire doar pentru cunoscatori....pt ca asa si tre sa fie.Bineinteles,asta e parerea mea.....Daca e nevoie de ceva aline...anunta`ma..si incercam sa rezolvam!

Ceva pile pe la primarie ? ne-ar fi de folos ...chestia e ca noi vrem "s-o facem legal" vorba unui mare politician din vremurile noastre....ca sa fim siguri ca nu se ia nimeni de noi.....daca asa anunta-ma si vb mai multe...;) Peace!

buddy_lexx 16-01-07 18:44

imaginati`va ca tot trebuie ales un loc in cele din urma..si...daca stai bine sa te gandesti..in orice loc....se pot ivi probleme diferite...ca doar suntem in Romania!:rolleyes2

Ali_ump 16-01-07 18:48

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 700997)
imaginati`va ca tot trebuie ales un loc in cele din urma..si...daca stai bine sa te gandesti..in orice loc....se pot ivi probleme diferite...ca doar suntem in Romania!:rolleyes2

asta ca m asa e..nah...ce sa-i faci ..om vedea ce iese pana la urma!

yura 16-01-07 18:48

Pai strandu nu mai tine de stat-primarie..A fost cumparat,de aia s-a investit atata in el :) Dar ti`am spus...daca e sa fie la strand...nu se ia nimeni de noi.Noi venim acolo...parcam..masinile..nu vad de ce si cu ce sa deranjam,intelegi! Oricum zilele astea..incerc sa ma interesez sa vad daca se poate face ceva....nu promit nimica..dar eu incerc.

Ali_ump 16-01-07 18:51

Quote:

Originally Posted by yura (Post 701003)
Pai strandu nu mai tine de stat-primarie..A fost cumparat,de aia s-a investit atata in el :) Dar ti`am spus...daca e sa fie la strand...nu se ia nimeni de noi.Noi venim acolo...parcam..masinile..nu vad de ce si cu ce sa deranjam,intelegi! Oricum zilele astea..incerc sa ma interesez sa vad daca se poate face ceva....nu promit nimica..dar eu incerc.

ok thanks pt sustinere ...mai incerc si eu pe ici pe colo ...incercam toate posibilitatile...vedem care da rezultate ca sa stim pe viitor!

buddy_lexx 16-01-07 18:56

oricum...pana pe 17 martie este timp suficient...:-)

Ali_ump 16-01-07 18:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 701016)
oricum...pana pe 17 martie este timp suficient...:-)

io pana pe 1 trebuie sa stiu ceva sigur intelegi ca anuntu va apare pe prima pagina la 4 tuning.... si na macar as se stie exact despre ce este vorba ...
si e vorba de 17 februarie...la Piatra Neamt si 17 martie la Iasi....

buddy_lexx 16-01-07 19:07

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 701021)
io pana pe 1 trebuie sa stiu ceva sigur intelegi ca anuntu va apare pe prima pagina la 4 tuning.... si na macar as se stie exact despre ce este vorba ...
si e vorba de 17 februarie...la Piatra Neamt si 17 martie la Iasi....

Aa..am inteles eu gresit ..sry... Acuma am inteles de ce`i graba..Pai daca e vb sa fie in strand..trebuie discutat cu cei de la Mixx Music..ca din cate stiu eu ..ei detin strandul...

CRyS` 16-01-07 20:51

Asea si parcarea este a lor?Este a strandului?Deobicei se vinde CONSTRUCTIA nu si parcarea!

Deci cautatzi urgent un loc si da`tzii o mana,doua,trei lu` Alin

Ali_ump 16-01-07 23:12

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 701036)
Aa..am inteles eu gresit ..sry... Acuma am inteles de ce`i graba..Pai daca e vb sa fie in strand..trebuie discutat cu cei de la Mixx Music..ca din cate stiu eu ..ei detin strandul...

da in principiu dar si primaria este implicata in proiectu asta ...cu strandu...o sa merg maine sa discut cu cineva de pe acolo de la Mix music astia sa vedem ce putem face dar sigur o sa trebuiasca si acordu primariei...deci am ajuns de unde am plecat....mai vad io ma mai interesez...am vb cu neste persoane...

Ali_ump 17-01-07 02:46

Ar mai fi o varianta in parcarea de la stadion si din cate am inteles e sub administrarea celor de la stadion deci trebuie vorbit cu ei si in cazu asta nu cei de la primarie au spus ca nu au cu ce sa ne deranjeze ..deci ramane doar de discutat la Politie...(asa mi s-a spus de la Primarie).

buddy_lexx 17-01-07 15:11

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 701698)
Ar mai fi o varianta in parcarea de la stadion si din cate am inteles e sub administrarea celor de la stadion deci trebuie vorbit cu ei si in cazu asta nu cei de la primarie au spus ca nu au cu ce sa ne deranjeze ..deci ramane doar de discutat la Politie...(asa mi s-a spus de la Primarie).

Moaam..da de la primarie te trimite la politie si invers :) ..mijto fenomen..!

Ali_ump 17-01-07 15:45

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 702251)
Moaam..da de la primarie te trimite la politie si invers :) ..mijto fenomen..!

hehe...nu ai mai zambi daca ai fi in locu meu...ma dispera astia ...te invit sa mergi cu mine...vrei:D
Hai mai baietzi ca pana la urma o scoatem cumva la capat....trebuie...da am nevoie si de ajutoru vostru ca singur nu pot...am si eu anumite probleme de care tre sa ma ocup...Astept!

buddy_lexx 17-01-07 16:02

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 702315)
hehe...nu ai mai zambi daca ai fi in locu meu...ma dispera astia ...te invit sa mergi cu mine...vrei:D
Hai mai baietzi ca pana la urma o scoatem cumva la capat....trebuie...da am nevoie si de ajutoru vostru ca singur nu pot...am si eu anumite probleme de care tre sa ma ocup...Astept!

Eu zambeam..la cat is de "pro" oamenii astia...

Ali_ump 17-01-07 22:12

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 702341)
Eu zambeam..la cat is de "pro" oamenii astia...

da...lasa-i in durerea lor...noi sa ne vedem de treaba si sa obtinem ceea ce vrem de la ei ...sa iasa cat mai bine intalnirea...restu nu ne intereseaza!

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning