![]() |
Re: Piatra-Neamt
Quote:
|
imaginati`va ca tot trebuie ales un loc in cele din urma..si...daca stai bine sa te gandesti..in orice loc....se pot ivi probleme diferite...ca doar suntem in Romania!:rolleyes2
|
Quote:
|
Pai strandu nu mai tine de stat-primarie..A fost cumparat,de aia s-a investit atata in el :) Dar ti`am spus...daca e sa fie la strand...nu se ia nimeni de noi.Noi venim acolo...parcam..masinile..nu vad de ce si cu ce sa deranjam,intelegi! Oricum zilele astea..incerc sa ma interesez sa vad daca se poate face ceva....nu promit nimica..dar eu incerc.
|
Quote:
|
oricum...pana pe 17 martie este timp suficient...:-)
|
Quote:
si e vorba de 17 februarie...la Piatra Neamt si 17 martie la Iasi.... |
Quote:
|
Asea si parcarea este a lor?Este a strandului?Deobicei se vinde CONSTRUCTIA nu si parcarea!
Deci cautatzi urgent un loc si da`tzii o mana,doua,trei lu` Alin |
Quote:
|
Ar mai fi o varianta in parcarea de la stadion si din cate am inteles e sub administrarea celor de la stadion deci trebuie vorbit cu ei si in cazu asta nu cei de la primarie au spus ca nu au cu ce sa ne deranjeze ..deci ramane doar de discutat la Politie...(asa mi s-a spus de la Primarie).
|
Quote:
|
Quote:
Hai mai baietzi ca pana la urma o scoatem cumva la capat....trebuie...da am nevoie si de ajutoru vostru ca singur nu pot...am si eu anumite probleme de care tre sa ma ocup...Astept! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning