![]() |
Re: Intalnire NSL
Quote:
Quote:
Quote:
Inca un pic si se urcau la aia in masina la start Tu din cate spui acolo imi dai impresia ca nu ai venit cu masina ta sau daca ai venit cu masinta ta probabil ca era o masina ce nu atrage atentia, tu ti-ai asumat un risc aproape inexistent in cazul asta! Ia intreaba tu pe oricare a venit cu masina cu un SCOP nu doar sa caste gura cam ce nivel de adrenalina avea. nu stiu |
Tu din cate spui acolo imi dai impresia ca nu ai venit cu masina ta sau daca ai venit cu masinta ta probabil ca era o masina ce nu atrage atentia, tu ti-ai asumat un risc aproape inexistent in cazul asta! Ia intreaba tu pe oricare a venit cu masina cu un SCOP nu doar sa caste gura cam ce nivel de adrenalina avea. nu stiu[/QUOTE]
bine frate asa o fii cum zici tu...chiar daca nu oi fi venit cu masina mea...sau nu am masina importanta asta nu inseamna ca nu trebuia sa vin acolo si nu trebuia sa fug de politie sau orice altceva ce iti creste tie adrenalina......asta e....totusi m-am zbatut ceva ca sa fie ce a fost acolo...poate tu poti face mai mult... |
Quote:
ba are importanta care era rolul tau acolo, un bagator de seama ce rol isi are? sa stea sa caste ochii la ce fac altii te-ai zbatut ? te-ai zbatut degeaba la ce riscuri ai fost tu expus sau oricare altu care era acolo sa se uite? la riscul de a parea interesant cand le povesteste la amici cum a fost la curse ilegale si ce adrenalina a avut el in sange cand a fugit de politie |
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare ps: totusi nu ai zis, tu ce masina ai, cu cine vroiai sa te dai acolo? |
Quote:
ps: nu am masina...am fost doar bagator de seama;) |
Quote:
ps: toata lumea a fost in locul tau si apoi toti au evoluat, o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti schimbi parerea despre aplaudaci nu trebuie sa te simti jignit cu absolut nimic |
Quote:
|
Bun..., una peste alta, tot a fost prea multa lume degeaba.
Locatia n-a fost prea sigura de nici o culoare si n-au fost lasati oameni de paza pentru potera... care stim bine ca a fost in mijlocul nostru. Oricum... dupa parerea mea, cei care vin si n-au treaba cu cursele sau cu masinile in general, cei cu care te alergi pe strada (si sunt sigur ca ati intalnit asa ceva) si ii intrebi ce motor au si dau din umeri..., astia chiar n-au ce cauta. Eu stiu ca se poate sa vina si numai cei care au treaba cu cursele pentru ca si eu si altul dupa acest forum sau club care a participat la o cursa si acum sta la rand sau priveste, e un sustinator sau oricum... face parte din public. |
Ce sa mai comentam!?.....
Daca exista o locatie mai buna in alta zona, sa auzim si sugestii/ propuneri. Sa ne cantonam pe ce o sa fie. Eventual, sa nu mai apara discutii, sa propuneti locatiile pe calea PM-urilor sau Messengerului! |
vreau sa stiu daca a avut cineva probleme, evident pe pm. am auzit niste treburi.
|
ce s`a intamplat tre ?!
da si mie add pe golfuletz_gti |
Quote:
|
Blocaje....stim am scapat si noi de unu....de altele in afara de ala de la * nu am auzit....pe cine a prins(dak a prins pe cineva)???
|
ciocu` mic si joc de glezne pe privat
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning