Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Intalnire NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/27252-intalnire-nsl.html)

alexutzu 15-01-07 20:24

Re: Intalnire NSL

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 699353)
Asa!
Capu' sus! Pedala jos!
Nu renuntzam!
Eu unul mai vin la tgv si cu alta ocazie...
Adrenalina tata...

curba de putere era in jos nu in sus cum ai crezut

Quote:

Originally Posted by LMX_Catalin (Post 699679)
..................si faptul ca nu poti organiza ceva la o asemenea scara fara sa atragi atentia, este imposibil.

o solutie ar fi sa NU mai vina toti bagatorii de seama

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699728)
Aveti toti dreptate in mare parte...iar spectatorii trebuie primiti si ei....pt ca din spectatori se nasc concurenti...iar fara politie ce ne-am face...nu ar mai fi nici un spectacol si nici un pic de adrenalin...iubin P.R. pt activitatea lor8)

Primiti si ei ca sa ce? sa fie balamuc mare cum a fost si va fi mereu de cate ori se strang multi bagatori de seama?
Inca un pic si se urcau la aia in masina la start

Tu din cate spui acolo imi dai impresia ca nu ai venit cu masina ta sau daca ai venit cu masinta ta probabil ca era o masina ce nu atrage atentia, tu ti-ai asumat un risc aproape inexistent in cazul asta! Ia intreaba tu pe oricare a venit cu masina cu un SCOP nu doar sa caste gura cam ce nivel de adrenalina avea. nu stiu

Bllondu 15-01-07 20:38

Tu din cate spui acolo imi dai impresia ca nu ai venit cu masina ta sau daca ai venit cu masinta ta probabil ca era o masina ce nu atrage atentia, tu ti-ai asumat un risc aproape inexistent in cazul asta! Ia intreaba tu pe oricare a venit cu masina cu un SCOP nu doar sa caste gura cam ce nivel de adrenalina avea. nu stiu[/QUOTE]

bine frate asa o fii cum zici tu...chiar daca nu oi fi venit cu masina mea...sau nu am masina importanta asta nu inseamna ca nu trebuia sa vin acolo si nu trebuia sa fug de politie sau orice altceva ce iti creste tie adrenalina......asta e....totusi m-am zbatut ceva ca sa fie ce a fost acolo...poate tu poti face mai mult...

alexutzu 15-01-07 21:25

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699776)
bine frate asa o fii cum zici tu...chiar daca nu oi fi venit cu masina mea...sau nu am masina importanta asta nu inseamna ca nu trebuia sa vin acolo si nu trebuia sa fug de politie sau orice altceva ce iti creste tie adrenalina......asta e....totusi m-am zbatut ceva ca sa fie ce a fost acolo...poate tu poti face mai mult...

cred ca ma confunzi, nu sunt fratele tau si nici macar nu ma cunosti personal

ba are importanta care era rolul tau acolo, un bagator de seama ce rol isi are? sa stea sa caste ochii la ce fac altii

te-ai zbatut ? te-ai zbatut degeaba
la ce riscuri ai fost tu expus sau oricare altu care era acolo sa se uite? la riscul de a parea interesant cand le povesteste la amici cum a fost la curse ilegale si ce adrenalina a avut el in sange cand a fugit de politie

Bllondu 15-01-07 21:38

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 699876)
cred ca ma confunzi, nu sunt fratele tau si nici macar nu ma cunosti personal

ba are importanta care era rolul tau acolo, un bagator de seama ce rol isi are? sa stea sa caste ochii la ce fac altii

te-ai zbatut ? te-ai zbatut degeaba
la ce riscuri ai fost tu expus sau oricare altu care era acolo sa se uite? la riscul de a parea interesant cand le povesteste la amici cum a fost la curse ilegale si ce adrenalina a avut el in sange cand a fugit de politie

din partea mea poti sa ma cauti prin bucuresi...poate dai de mine...iar sa fiu ceva cu tine nu prea vreau....daca tie nu iti place riscu inseamna ca nu ai ce cauta pe aici....asa ca nu are rost sa imi bat capu cu tine oricum cu oameni ca tine nu se ajunge la nici un rezultat...daca vrei sa imi demonstrezi ceva fa-o live...nu are rost sa ne certam...nu ajungem nicaieri....asa ca demonstreaza ca poti sa faci mai mult;)

alexutzu 15-01-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699897)
din partea mea poti sa ma cauti prin bucuresi...poate dai de mine...iar sa fiu ceva cu tine nu prea vreau....daca tie nu iti place riscu inseamna ca nu ai ce cauta pe aici....asa ca nu are rost sa imi bat capu cu tine oricum cu oameni ca tine nu se ajunge la nici un rezultat...daca vrei sa imi demonstrezi ceva fa-o live...nu are rost sa ne certam...nu ajungem nicaieri....asa ca demonstreaza ca poti sa faci mai mult;)

da ma asa e, mare om mare valoare.
bafta in continuare

ps: totusi nu ai zis, tu ce masina ai, cu cine vroiai sa te dai acolo?

Bllondu 15-01-07 21:45

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 699907)
da ma asa e, mare om mare valoare.
bafta in continuare

ps: totusi nu ai zis, tu ce masina ai, cu cine vroiai sa te dai acolo?

ms la fel...bafta si tie...

ps: nu am masina...am fost doar bagator de seama;)

alexutzu 15-01-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699921)
ps: nu am masina...am fost doar bagator de seama;)

stiam, mi-am dat seama dupa felul tau de a gandi, eram doar ironic cand te-am intrebat de masina :wink:

ps: toata lumea a fost in locul tau si apoi toti au evoluat, o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti schimbi parerea despre aplaudaci

nu trebuie sa te simti jignit cu absolut nimic

Bllondu 15-01-07 21:54

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 699927)
stiam, mi-am dat seama dupa felul tau de a gandi, eram doar ironic cand te-am intrebat de masina :wink:

ps: toata lumea a fost in locul tau si apoi toti au evoluat, o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti schimbi parerea despre aplaudaci

nu trebuie sa te simti jignit cu absolut nimic

nu m-am simtit jignit...stiu ca toata lume trece prin asta si tocmai daia ti-am raspuns pt ca nu mi-a placut modul in care ii criticai pe toti...toti incep de jos...de ridicat se ridica doar unii....asa ca trebuiesc apreciati toti....;)

DONU' 16-01-07 09:24

Bun..., una peste alta, tot a fost prea multa lume degeaba.
Locatia n-a fost prea sigura de nici o culoare si n-au fost lasati oameni de paza pentru potera... care stim bine ca a fost in mijlocul nostru.
Oricum... dupa parerea mea, cei care vin si n-au treaba cu cursele sau cu masinile in general, cei cu care te alergi pe strada (si sunt sigur ca ati intalnit asa ceva) si ii intrebi ce motor au si dau din umeri..., astia chiar n-au ce cauta.
Eu stiu ca se poate sa vina si numai cei care au treaba cu cursele pentru ca si eu si altul dupa acest forum sau club care a participat la o cursa si acum sta la rand sau priveste, e un sustinator sau oricum... face parte din public.

LMX_Catalin 16-01-07 10:03

Ce sa mai comentam!?.....
Daca exista o locatie mai buna in alta zona, sa auzim si sugestii/ propuneri. Sa ne cantonam pe ce o sa fie. Eventual, sa nu mai apara discutii, sa propuneti locatiile pe calea PM-urilor sau Messengerului!

tre 18-01-07 19:18

vreau sa stiu daca a avut cineva probleme, evident pe pm. am auzit niste treburi.

GolfuletzS 18-01-07 19:58

ce s`a intamplat tre ?!

da si mie add pe golfuletz_gti

alias_gsi 18-01-07 20:05

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 704152)
ce s`a intamplat tre ?!

da si mie add pe golfuletz_gti

am auzit ca sa lasat cu blokaje,ca au prins pe citziva,si se lasa cu doasare penale si permise luate,dar aminunte nu cunosc

andrey17 18-01-07 20:07

Blocaje....stim am scapat si noi de unu....de altele in afara de ala de la * nu am auzit....pe cine a prins(dak a prins pe cineva)???

NSL_Cartman 18-01-07 21:03

ciocu` mic si joc de glezne pe privat

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning