![]() |
Re: Machete in lucru - mac_rineanu
A iesit super, dar pentru un RatRod, nu trebuia sa aiba un aspect de neterminata sau nefinisata?
|
14 Attachment(s)
Quote:
Iata inca vreo cateva poze pe un alt fundal..... |
2 Attachment(s)
si garajul....
|
Alta viata asa...foarte misto ca are remorca iar nuca la marimea aia e nebunie:shock:
|
Ia uite ca nu sunt singurul care asambleaza kitturi,acuam imi fac timp si ma uit la toate machetele,arata bine pana acuam ce am vazut
|
Arata super in garaj.. :!::!:
|
Quote:
Sunt super tari si ale tale. Camioanele m-au dat gata. Quote:
De garaj vorbesc..... |
da ca sa fie rat rud nu trebuia sa fie super ruginita,asa ma gandesc.
|
11 Attachment(s)
Am cumparat de pe eBay, o macheta "pentru piese" cum era trecuta acolo.
M-a costat 12 euro cu transport cu tot. Ford Deluxe Danbury Mint. Macheta a venit demontata din toate incheieturile (multe piese, in 10 pungi), fara roti si fara partea din fata a sasiului. Avand in vedere ca mai am macheta in stare "stock", mi-am rascolit prin cutia cu piese, si a iesit ce se vede in poze. De mult doaream sa ma joc cu o macheta premium.... Afara de sistemul de prindere al rotilor (inca mai caut o solutie eleganta de inlocuire a suruburilor hidoase) sunt multumit de cum a iesit macheta, si da foarte bine langa surata sa. |
A iesit bine de tot..
|
the hoodies...is this stollen?
|
4 Attachment(s)
De curand "kileresc" un Duesenberg Franklin Mint, defect, primit la pacheta cu alta macheta.
Am incercat o varianta " bear chasis" - PETER BROCK AUSTIN Mai am sa termin cu functionalitatea directiei si cu rotile din fata. Mie-mi place, chiar daca e departe de a semana prea mult, cu originalul.... Cred ca asta va fi exceptia de la regula cu 1/24, si o sa mi-o cumpar, chiar daca e 1/18/ |
Nu e rau!
Din cate stiu de la Ciprian F, macheta e micuta.. |
8 Attachment(s)
In cele din urma, am gasit un set de roti potrivit pentru "Ford Deluxe Danbury Mint". Macheta a venit daca va amintiti, asa cum spuneam, in pungi, iar rezultatul ma satisface deplin. Mai ales privelistea cu cele doua una langa cealalta.....
Iata si rezultatul final |
Foarte frumoasa.Felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning