![]() |
Continuati aici versusul dintre tico si dacia.. cat mai la obiect, prin comparatie directa...
Pentru dezbaterea aia cu 7000rpm la dacie continuati in topicul nou care l-am facut aici-> https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight= incercati sa postati fara atacuri si ironii.... :wink: |
Re:
Quote:
|
bah nu's fan dacia, da' io cred ca-l afuma pe tico la demaraj! shi la start shi la finish! las-o dreaq, ca am lucrat cateva luni de zile pe un tico gantz, shi pana pe coada..tot farashel e cand e de performantze! nu zic, e mai fiabil, consuma putzin etc da' de aici pana la a zice ca tico e mai rapid ca dacia..hmm..io shtiu? cre'ca e cale lunga! m-am dat cu un tico, asha, din curiozitate, shi nu am discutat cu el! bine, eram cu oltcitu', da'..oricum..nu are cuvant de zis tico la liniutza!
|
mistreku....vezi-ti de treaba... Tico face dacia!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Bottom Line: deci, dc avetzi sustzinatori in craiova, sa posteze, ne intalnim, vedem cam cu stai treaba shi revenim pt amanunte! ca sa nu mai discutam pe \"matzu' gol\"! ca ala il face pe alalalt, sau invers! |
frate cred ca tu vorbesti din desene animate.... :lol:
|
asha cred ca putem sa discutzm la infinit..vb pt ca am mers cu ambele, shi le-am birjarit pe ambele. REPET, nu sunt fan dacia, nu am avut nici una, doar am condus! la fel shi tico, insa pt mai multa vreme..cateva luni de distributzie! tico impecabil, ash putea spune, ~50.000km; nu pot sa-mi imaginez cum \"saracia\" aia poate sa faca pe 400m o dacie de dupa '96! se plafoneaza instantaneu! o shansa poate sa aiba pe a 1-a dar mai departe..ma indoiesc serios! tico e mai fiabil, mai finisat, mai cum vretzi voi..insa nu face dacia la liniutza, nemodificat!
|
48cp la 650 kg vs 61cp la 900kg. 13,54kg/cp vs 14,76 kg/cp. Cred ca am zis tot, cifrele vorbesc cel mai bine. S-au vazut si motoare de 1.6 de la Honda care zdrobesc 2.5-uri de la BMW, deci nu mi se pare asa de nefireasca treaba cu 800 cmc(creat in 1989) vs 1400cmc (creat in 1968).
|
honda e honda, daewoo e daewoo! ashtia fac frigidere, aspiratoare shi tv, iar intre ele mai copiaza vreun model de opel sau mai shtiu eu ce! nu compara cutia de honda cu cutia de viteze de tico! shi de asemenea, firmele nu se compara! honda-daewoo! exemplu eronat! iar pana nu vad cu okii mei o liniutza intre goviile astea doua (dacia/tico) oricum, sustzin dacia!
|
Motorul de pe Tico este de Suzuki Alto, iar Suzuki, dupa cum stii, face niste motoare exceptionale, nu atat pentru masini, cat pentru motociclete. De fapt, din ce am vazut ca s-a intamplat pe la Arad, cand un banal Swift de 1.3 a invins o Alfa 147 1.6 modificata, cred ca si motoarele pentru masini sunt destul de bune. Daewoo nu a fost niciodata in stare sa proiecteze el ceva nou, a cumparat pur si simplu tehnologie de la Opel, Citroen, Suzuki, uneori chiar si Honda. Un motor Renault conceptie '68 nu se poate compara cu unul Suzuki din '89, chiar si cu diferenta de cilindree destul de mare. Nu cilindreea e atat de importanta, cat raportul kg/cp enuntat mai sus de mine.
|
4 Attachment(s)
nishte poze cu tico :) la siguranta prefer 1310/..parca e ceva mai sigura :D (PUTIN :) )
|
P.S. tico meu (adik masina de rezerva a familiei :) ) a avut acul la pamant (160km/h)....tre sa luam in calcul si abaterile....dar nu cred ca sunt chiar asa de mari...sa zicem pe undeva pe la 145!! deci de putut poate..pt un motor asa de mic!!
|
fuc#ing siiiit!!!!!!!!!
nici o musca nu mai scapa intreaga din conserva aia!!!!prefer dacia fie ea si din 1900 toamna decat conserva aia.si tot dacia e mai buna la liniutza!! |
mah nush ce sa zic..mai facui un poll pe oltcit.ro..tot cam asha se lasa rezultatu'..cei mai multzi zic ca pe 400m, ar ieshi tico primu'..da' io tot nu prea ash crede..in fine..eu shtiu ca i-am dat cu oltcitu' chiar de la prima treapta o juma de mashina aproape..pe a doua deja nu mai aveam treaba cu el..o fi fost ala obosit; da' la dacii parca nu le dadeam chiar asha, cu ceasu'! nush..promit sa fac o linutza cu amandoua standard, shi va comunic rezultatu'! fara a fura basca nimanui, deci nici a mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
- Copyright 2026 4Tuning