Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Lucrarile mele : cicioc (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/26527-lucrarile-mele-cicioc.html)

picasso 08-03-07 17:20

Re: poze cu lucrarile mele

jos palaria cum arata scuterul,de astea vreau sa vad,felicitari baga mai departe tot asa.UP din partea mea

cicioc 08-03-07 18:01

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by picasso (Post 788213)
jos palaria cum arata scuterul,de astea vreau sa vad,felicitari baga mai departe tot asa.UP din partea mea

mersi mult
sper sa va placa si asta
intruder 1400
tema generala- lupul dacic
imaginea din crucea celtica e de pe columna lui traian -"sinuciderea lui decebal "

cicioc 23-03-07 17:20

5 Attachment(s)
o casca pe saptamana asta si inca o lucrare offtopic
(orice lucarre offtopic va poate da idei ce ar merge pe mashinile voastre sau chiar pot fi executate)

VaLeX 28-03-07 14:19

felicitari pentru tot ceea ce faci..foarte reusite toate :)

VaLeX 28-03-07 14:20

cam cat ar costa estimativ...vopsitu unui ursuletz cu fulgere albastre ... ? ms :)

cicioc 31-03-07 09:24

3 Attachment(s)
inca una gata

_DPG_ 23-04-07 12:54

Sa mai reinviem topicul, mai ai lucrari? Sunt f misto, si ma bate gandul sa-mi fac si eu capota si portbagajul.

_DPG_ 23-04-07 13:00

As vrea sa iti trimit capota si portbagaj imediat dupa ce fac vopsitoria la masina. Capota si portbagajul vor fi vopsite negru mat, sper sa fie ok ptr aerograf.
Intrebare: pot sa aleg o lucrare facuta deja de tine sau sunt unicat? Imi plac cateva f mult si as vrea 2 din ele (una ptr capota, alta ptr portbagaj).

Xel'Naga 23-04-07 13:04

Chiar asa nu ne-ai mai bucurat ochii cu nimic nou sau este din cauza sarbatorilor care au trecut ... :oops:
Bafta in continuare si asteptam noutati :rolleyes2

cicioc 23-04-07 14:36

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 866554)
Chiar asa nu ne-ai mai bucurat ochii cu nimic nou sau este din cauza sarbatorilor care au trecut ... :oops:
Bafta in continuare si asteptam noutati :rolleyes2

hahaha
scuze dar am fost f ocupat cu ceva expo ce trebuie facute
am mai facut cate ceva si mai ashtept poze de la ceva scotere :D pe care le=-am facut

aiic inca ceva si inca mai lucrez la alta :D dar acum doar pt expo

cicioc 23-04-07 14:39

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 866543)
As vrea sa iti trimit capota si portbagaj imediat dupa ce fac vopsitoria la masina. Capota si portbagajul vor fi vopsite negru mat, sper sa fie ok ptr aerograf.
Intrebare: pot sa aleg o lucrare facuta deja de tine sau sunt unicat? Imi plac cateva f mult si as vrea 2 din ele (una ptr capota, alta ptr portbagaj).

mersi mult
cam toate sunt unicat . popt sa ii fac doar din cele care nu sunt pe motoare scutere sau alt vehicul in rest din cele care sunt pe alte suprafetze se poate (adika cele pt interioare).

cicioc 30-04-07 08:24

1 Attachment(s)
inca una
embrionul cu fundalul schimbat

cicioc 02-05-07 21:19

3 Attachment(s)
lol
hai ca deja o dau in lambada:drunk:
dar m-am disttat f bine cand l-am facut la unu("fotomodelul") (deci nu e fata)in apartament asa ca am zis totushi sa pun pozele
:)))

stephio 03-05-07 15:59

:D mai sa nam! Ce mai clienti ai si tu! :D

_SSS_ 03-05-07 23:58

Ai niste lucrari bestiale:joy: keep up the good work ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning