Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

OdorogLGV 23-12-11 10:46

Re: E36 - \Inca un cabrio....

nu te cunosc,nu ma cunosti...urmaresc topicul tau in schimb!!frumoasa masina(deja stii)....dar ai atata dreptate in ceea ce spui!!!te sustin in totalitate cu tot ce ai spus!!!si crede-ma,se intampla multe chestii mai bizare,multe piese sunt mai ieftine la bavaria decat la "dezmembrari"...sau nici acolo nu sunt "OEM"??nu prea scriu pe aici,dar ceea ce ai zis tu chiar merita sustinut!!bravo!

21UKS 23-12-11 10:56

Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 4791562)
nu te cunosc,nu ma cunosti...urmaresc topicul tau in schimb!!frumoasa masina(deja stii)....dar ai atata dreptate in ceea ce spui!!!te sustin in totalitate cu tot ce ai spus!!!si crede-ma,se intampla multe chestii mai bizare,multe piese sunt mai ieftine la bavaria decat la "dezmembrari"...sau nici acolo nu sunt "OEM"??nu prea scriu pe aici,dar ceea ce ai zis tu chiar merita sustinut!!bravo!

ms ptr apreciere, si, referitor la treaba cu piesele sh eu sunt convins ca sunt multi care isi ia piese sh datorita efectului de turma si la sfarsit au vazut ca da bine sa scrie acolo +1 ptr ixulescu...maaare domn... ca ti-a luat 120 euro pe o bara de m cand o poti lua cu 105euro noua

RECUNOSC sunt si "domni" pe aici sa nu ma inteleaga lumea gresit :D...dar ptr mine domn nu inseamna neaparat ca iti da piesa gratis, ci la un pret rezonabil si in nici un caz un domn nu zice "piesa mea e miezu'din franzela iar ce iei tu pe banii aia este facatura" ei hai ca nu e chiar asa...dar fiecare are cap sa il foloseasca singur

am fugit sa ma i cumpar cate ceva ptr casa de data asta:lol: si sa-mi lipesc si bandourile ce le mai am...;)

mihayruncanu 23-12-11 16:06

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4791584)
ms ptr apreciere, si, referitor la treaba cu piesele sh eu sunt convins ca sunt multi care isi ia piese sh datorita efectului de turma si la sfarsit au vazut ca da bine sa scrie acolo +1 ptr ixulescu...maaare domn... ca ti-a luat 120 euro pe o bara de m cand o poti lua cu 105euro noua

RECUNOSC sunt si "domni" pe aici sa nu ma inteleaga lumea gresit :D...dar ptr mine domn nu inseamna neaparat ca iti da piesa gratis, ci la un pret rezonabil si in nici un caz un domn nu zice "piesa mea e miezu'din franzela iar ce iei tu pe banii aia este facatura" ei hai ca nu e chiar asa...dar fiecare are cap sa il foloseasca singur

am fugit sa ma i cumpar cate ceva ptr casa de data asta:lol: si sa-mi lipesc si bandourile ce le mai am...;)

Cei nou e nou ,ca alea originale dupa atatia ani si intemperii nu-s asa straucite.

21UKS 23-12-11 16:53

5 Attachment(s)
am facut cateva poze cu telefonul sa se vada cum vin, dar ar fi trebuit spalata intai...:sad:...oricum tin sa precizez ca s-au potrivit la fix, s-au clipsat perfect si arata super...e adevarat ca nu pot conduce masina fiindca scrie undeva in interior ca sunt made in taiwan....:lol::lol::lol: ..... glumeam, sunt perfecte.....;)

mihayruncanu 23-12-11 18:48

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4791960)
am facut cateva poze cu telefonul sa se vada cum vin, dar ar fi trebuit spalata intai...:sad:...oricum tin sa precizez ca s-au potrivit la fix, s-au clipsat perfect si arata super...e adevarat ca nu pot conduce masina fiindca scrie undeva in interior ca sunt made in taiwan....:lol::lol::lol: ..... glumeam, sunt perfecte.....;)

Arata foarte bine ,da si mie sit-ul de unde comanzi piese ca la primavara poate ma apuc si eu de a mea:rolleyes2 ,,tot iem scrie pe ele ,,

krone 26-12-11 11:15

Ai foarte mare dreptate cu piesele sh la preturi astronomice,tot timpul cand vrei sa cumperi ceva e bine sa faci comparatie intre preturile din dezmembrari si piesele noi ca multi "baieti destepti" s-au imbogatit de pe spatele nostru asa zis "pasionati" care fac foarte multe sacrificii ca sa ajunga sa detina o masina frumoasa din punct de vedere mecanic si estetic...oricum eu sper ca ai deschis ochii la multi sa intrbe in primul rand daca nu pot aduce piesa respectiva noua la bani mai putini sau la aceiasi bani ca si una produsa in 90 si ceva...si sa nu`i mai imbogatim atata p astia care odata ajunsi la niste bani nu le mai ajunge Dumnezeu la varful nasului...nu vreau sa zic mai multe ca e Craciunul si e pacat...in fine una peste alta bandourile chiar arata foarte bine pe masina si nu stiu cati dintre noi am face diferenta intre astea made in taiwan si cele "OEM" fara sa vedem unde scrie MADE IN ...,si m-a interseaza si pe mine firma sau site`ul de unde le-ai comandat...Numai bine si sarbatori fericite!

RIcKO 26-12-11 11:23

Arata bine bandourile , dar nu stiu cine ti-a cerut 100 euro pe sh , eu cand am cautat pt a mea majoritatea erau in 50-60 euro si pana la urma le-am luat in 50 euro sh si foarte ok calitativ , cu tot cu clipsuri .Bafta

krone 26-12-11 11:29

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4795126)
Arata bine bandourile , dar nu stiu cine ti-a cerut 100 euro pe sh , eu cand am cautat pt a mea majoritatea erau in 50-60 euro si pana la urma le-am luat in 50 euro sh si foarte ok calitativ , cu tot cu clipsuri .Bafta

50-60 euro ptr niste bandouri in stare buna si clipsuri e intradevar un pret decent...dar chestia asta e in functie de cerere si oferta...cand vad astia care vand ca nu prea au concurenta cer cat vor muschii lor...incearca sa cauti acuma sa vezi la ce pret gasesti...ca si eu caut nu de alta:) numa bine

21UKS 26-12-11 12:18

RIcKo: ai dreptate ...50euro e OK pe un set in stare buna dar intreaba-l pe dani smarandescu cat vrea pe ele......:D...sau cat vrea pe 2 praguri interioare cu M.....sau mai era un baiat care vrea 250lei pe un set cu 2 buc rupte...deci.....fiecare e liber sa ceara cat vrea daca are si clienti asta e...nu asta ma deranjaza ci faptul ca respectivul zice alea ce le-ai luat tu sunt mizerii...ei nu alea care au 20 ani sunt mizerii:D

Krone: iti trimit PM cu numele si nr de tel, dar daca dati cautare pe bazar dupa bandouri de m sau asa ceva apare printre primele cu chenar cu o poza albastra. am primit o mustrare deja...:D ca mi-am permis sa intreb la feedback cine e un user tepar de pe alt forum si s-au sifonat moderatorii....:rolleyes2...dar cand injura unii pe aici pe forum nu se iau masuri...ma rog nu are importanta, dar o sa-ti trimit pe PM nr de tel ca sa nu fie probleme, DAR tu le-ai luat pe alea de la Arad cu Club sport bandourile...ptr ce iti trebe altele?:lol::lol::lol:

xxdadixx 26-12-11 12:31

Dau f bine :)

krone 26-12-11 12:31

[

Krone: iti trimit PM cu numele si nr de tel, dar daca dati cautare pe bazar dupa bandouri de m sau asa ceva apare printre primele cu chenar cu o poza albastra. am primit o mustrare deja...:D ca mi-am permis sa intreb la feedback cine e un user tepar de pe alt forum si s-au sifonat moderatorii....:rolleyes2...dar cand injura unii pe aici pe forum nu se iau masuri...ma rog nu are importanta, dar o sa-ti trimit pe PM nr de tel ca sa nu fie probleme, DAR tu le-ai luat pe alea de la Arad cu Club sport bandourile...ptr ce iti trebe altele?:lol::lol::lol:[/QUOTE]

Am vrut sa le iau inainte sa le cumpere cel din arad n-am apucat,insa cand le-a scos cel din arad la vanzare am fost primul...m-am inteles cu omul toate bune...urma sa mi le puna a 2 zi p curier...le-a luat jos le-a pus in masina,intre timp a venit cineva sa vada ceva praguri la el,a vazut bandourile pregatite in masina...i-a spart geamu din spate si a furat bandourile si casetofonul orginal...asa ca n-am avut noroc...cel putin asa mi`a zis omul...de aia caut in contiunare dar pana la urma o sa ajung si eu sa comand noi ca si tine de aia vreau sa stiu de unde le-ai achizitionat.ms

21UKS 26-12-11 12:42

Quote:

Originally Posted by krone (Post 4795212)
[

Krone: iti trimit PM cu numele si nr de tel, dar daca dati cautare pe bazar dupa bandouri de m sau asa ceva apare printre primele cu chenar cu o poza albastra. am primit o mustrare deja...:D ca mi-am permis sa intreb la feedback cine e un user tepar de pe alt forum si s-au sifonat moderatorii....:rolleyes2...dar cand injura unii pe aici pe forum nu se iau masuri...ma rog nu are importanta, dar o sa-ti trimit pe PM nr de tel ca sa nu fie probleme, DAR tu le-ai luat pe alea de la Arad cu Club sport bandourile...ptr ce iti trebe altele?:lol::lol::lol:

Am vrut sa le iau inainte sa le cumpere cel din arad n-am apucat,insa cand le-a scos cel din arad la vanzare am fost primul...m-am inteles cu omul toate bune...urma sa mi le puna a 2 zi p curier...le-a luat jos le-a pus in masina,intre timp a venit cineva sa vada ceva praguri la el,a vazut bandourile pregatite in masina...i-a spart geamu din spate si a furat bandourile si casetofonul orginal...asa ca n-am avut noroc...cel putin asa mi`a zis omul...de aia caut in contiunare dar pana la urma o sa ajung si eu sa comand noi ca si tine de aia vreau sa stiu de unde le-ai achizitionat.ms[/QUOTE

dupa ce ai scris tu acolo ca sunt cumparate de tine l-am sunat pe om fiindca am vazut ca nu a comfirmat vanzarea lor.(trecusera cateva zile) mi-a zis ca s-au dat imediat dar nu a zis nimic de spart masina etc.....:D

XXdadXX: ms frumos, intr-adevar arata super si nici nu se vede ca nu sunt OEM

Acum mi s-a pus pata pe oglinzi M si din astea vreau neaparat OEM nu ptr altceva decat ca celelalte nu sunt la fel...au o alta forma, este o diferenta mica...bine sa nu mai zic ca acum am aflat ca alea OEM sunt de aluminiu si celelalte din plastic dar asta sincer nu m-ar deranja....

cosmin_mano 26-12-11 19:23

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4795225)
Am vrut sa le iau inainte sa le cumpere cel din arad n-am apucat,insa cand le-a scos cel din arad la vanzare am fost primul...m-am inteles cu omul toate bune...urma sa mi le puna a 2 zi p curier...le-a luat jos le-a pus in masina,intre timp a venit cineva sa vada ceva praguri la el,a vazut bandourile pregatite in masina...i-a spart geamu din spate si a furat bandourile si casetofonul orginal...asa ca n-am avut noroc...cel putin asa mi`a zis omul...de aia caut in contiunare dar pana la urma o sa ajung si eu sa comand noi ca si tine de aia vreau sa stiu de unde le-ai achizitionat.ms[/QUOTE

dupa ce ai scris tu acolo ca sunt cumparate de tine l-am sunat pe om fiindca am vazut ca nu a comfirmat vanzarea lor.(trecusera cateva zile) mi-a zis ca s-au dat imediat dar nu a zis nimic de spart masina etc.....:D

XXdadXX: ms frumos, intr-adevar arata super si nici nu se vede ca nu sunt OEM

Acum mi s-a pus pata pe oglinzi M si din astea vreau neaparat OEM nu ptr altceva decat ca celelalte nu sunt la fel...au o alta forma, este o diferenta mica...bine sa nu mai zic ca acum am aflat ca alea OEM sunt de aluminiu si celelalte din plastic dar asta sincer nu m-ar deranja....

Doar suportul de prindere pe usa e din metal,restul e plastic.
Sper ca ai pus mastic de parbriz la bandouri...

21UKS 26-12-11 21:31

am pus silicon....la bandouri....acum daca vrea cineva sa le ia le ia si sudate daca sunt...:lol:

tm 63 flo 31-12-11 11:55

Arata bine masina, mai sunt multe de facut la ea, dar cu rabdare si timp se fac toate.Cel putin eu asa fac cu a mea.Si cu bandourile ai dreptate, eu am cautat mult timp sa-mi cumpar la un pret decent, dar nu am gasit nici noi nici sh.Am avut noroc si am facut schimb cu un baiat, eu i le-am dat pe ale mele, complet,cele normale si el mi le-a dat a lui de M dar unul lipsea si unul era super ruginit. Oricum chestia ca le-ai gasit noi la banii aia e super, poti chiar sa-mi dai un PM de unde le-ai luat. Bafta in continuare cu proiectul....

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning