![]() |
da' frate dar shi cu click tot mici sunt shi se vad infect :lol:
|
Re:
Quote:
|
sorry. Eu sunt vinovatul. :o
Dar nu stiam ca trebuie sa fie mai clare;iar pozele sunt facute cu tel. meu mobil si claritatea este setata la maxim. |
Re:
Quote:
iar ct-03-art crede ca is de ieri pe internet :) si nu stiu ca se da click apropo offtopic am ascultat o piesa tare de pe ultimu album rammstein ... steina steina sau cum dracu se numeste... beton :D |
salut
Merci mai incolo ca miai tunat nova.A iesit super marfa>merci inca o data .o sa mai pun si alte poze ca sa mi le faci :)
|
Ai vrea tu! Eu va ajut sa va facetzi o idee despre cum ar arata MASINA VOASTRA preparata. Asa va dadeam un link cu tipul de masina preparat. Eu zic ca una ajunge hai 2 din alt unghi dar acuma sa nu-mi venitzi si cu masina lu bunicu, vecinu, unchiu.....
|
1 Attachment(s)
vrea sa vad si io cum ar arata masina cu stopuri albe daca se poate...pun o poza de calitate din spate.... :shock:
|
1 Attachment(s)
alta poza din spate.....pune stopuri clare si albe...daca poti in ambele poze....
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
Mai fratzilor,faceti un topic cu amalgam-uri ca i-ati facut varza topicul lui DADI,recunosc ca si eu am fost carnat ca i-am bagat niste mazgalituri :oops:
|
e bun asa....daca se poate si alte modele de stopuri :)))
|
1 Attachment(s)
Sunt total de acord cu Criss..asta e topic`u lu' dadi dar nu m-am putut abtine :P
|
''Sunt total de acord cu Criss..asta e topic`u lu' dadi dar nu m-am putut abtine :P '' LOL :D :D :D
|
1 Attachment(s)
De astea ziceai, stopuri albe??? Astea se fac la noi, altceva aici http://www.carpartstuning.nl/exterie...en%20index.htm
|
xxdadixx: da de astea....arata mortal....mersi..tocmai ma gandeam daca sa imi pun sau nu.....si acum o sa-mi pun :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning