![]() |
Re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
Te complici putin cu proiectoarele, parerea mea. E mai bine asa simplu, si bara clean :D Parerea mea
|
Adjudecat!
Bară clean, fără proiectoare, conform pozei 6. Va Mulțumesc! Însă, la sfatul colegilor, voi amâna modificarea barei pana mai trece din ger pentru ca nu vreau să risc și sa fac o treabă de scurtă durată, ca atare voi face mai întâi remaparea, urmând ca în martie sa modific bara...Din acest motiv, tot în martie, voi modifica și bara spate, întrebarea mea este: "cum ?" Sugestii? |
Tot clean :lol:
|
5 Attachment(s)
:d. Uite aici. Poza 6 e mai greu de realizat, nu stiu daca gasesti asa usor bara fata de ST, si daca gasesti nu se merita sa o faci clean (parerea mea) . Ai gasit bara de ST ? Si eu am cautat un timp dar nu s-a ivit nici o ocazie. Ti-am atasat niste poze
|
5 Attachment(s)
Quote:
Mai atașez câteva modele de jante, ce le-aș modifica în viitor, cred că OZ-urile sunt cele mai adecvate, nu? PS. Sâmbătă, fiesta va avea 90 HP și 200 Nm cuplu. |
Cele spitate imi plac (poza 4). Chipu ala e chiar necesar? Sa-mi zici si mie daca se simte.... :D
|
pentru directia in care te indrepti tu cu tuningul ti-ar trebuii o pereche de jante cu buza :) parerea mea ... poate si un camber si masina trantita de asfalt.
|
Quote:
Quote:
Cât despre trântirea maşinii pe burtă... no way, la ce străzi am în giurgiu, nici nu vreau să mă gândesc. Şi-aşa are garda joasă rău... Vă mulţumesc pentru sprijin, revin mâine cu amănunte şi ce modificări reale aduce. |
Quote:
Mi-a scazut cu 3 secunde 0-100 Km/h. Inainte de chip, luam 100 cu 15s, acum am undeva la 12s. Sa nu mai zic de cuplu, vai....ce mai, pana acum nu regret. Ramane consumul de facut. |
1 Attachment(s)
am o pereche de jante asa cum vrei tu :) alessio monza r16 195 55 16 incaltate :) trebuiesc revopsite !
|
1 Attachment(s)
Ce ziceţi băieţi, jantele de mai sus sunt pe 16, sunt exact cum îmi plac mie şi ar da bine rău pe ford, însă... am două reţineri:
- trebuiesc recondiţionate dar să zic că am sculele necesare să le repar + o vopsea a jantelor (un maro coniac :D, gen subaru) - sunt 4x100 şi asta mă oftică maxim pentru că fiesta are 4x108, se poate rezolva cu ceva în privinţa asta? Aştept sfaturile voastre să ştiu dacă i le cumpăr băiatului :D |
Quote:
http://www.alsteel-prodimpex.ro/flan...o-de-adaptare/ |
Quote:
|
.... care automat tin loc si de distantier :D
|
Flansele sunt flanse ..... solutia corecta e 4x108, de ce sa ne ascundem dupa colt (sunt si jante cu prindere duala, din pacate nu si in acest caz) !
A nu se intelege ca am ceva impotriva lor sau recomand sa nu le cumpere, ci doar sunt adeptul solutiilor directe fara modificari inutile ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning