Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320- (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/255504-e36-reinviere-ag-92-top-bmw-320-a.html)

radu_bmwe36 15-06-11 22:47

Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4400299)
Exact asa imi face si mie ,trage aer fals pe la racordu' ala de la debitmetru i-am dat 5 metri de banda izoliera:lol::lol::lol::lol: si tot la fel imi face,uita-te la racordul ala sau la furtunele alea :|

ma gandesc sa nu fie de la altceva sa cumpar debitmetru degeaba ...dar o sa fac o proba cu alt debitmetru sa vad daca e sau nu de la el...:(

DaNn.ZyX 15-06-11 22:49

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4400303)
ma gandesc sa nu fie de la altceva sa cumpar debitmetru degeaba ...dar o sa fac o proba cu alt debitmetru sa vad daca e sau nu de la el...:(

Lasa ca incet,incet o faci u e bine ca ai ajuns pana aici,restul sunt fleacuri si eu fierb ca nu e gata a mea si ma mananca rau talpa :lol::lol::lol::lol:

radu_bmwe36 15-06-11 22:55

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4400308)
Lasa ca incet,incet o faci u e bine ca ai ajuns pana aici,restul sunt fleacuri si eu fierb ca nu e gata a mea si ma mananca rau talpa :lol::lol::lol::lol:

se pare ca e o boala...:)) :shock:care credeam ca numai eu o am:))

si tu suferi de mancarimi de talpa?:))))

de fiecare data zic ca numai ies cu ea...pana nu o termin=))

ies din casa ma oopresc la peco, caut 2 sticle le umplu cu benzina=))) ma duc la " bemveu" ii bag benzina si ia-l si omoara-l=)))))

chiar daca n-am faruri asigurare, itp si aripa prinsa in 2 suruburi :)))))

DaNn.ZyX 15-06-11 22:57

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4400329)
si tu suferi de mancarimi de talpa?:))))

de fiecare data zic ca numai ies cu ea...pana nu o termin=))

ies din casa ma oopresc la peco, caut 2 sticle le umplu cu benzina=))) ma duc la " bemveu" ii bag benzina si plec la drum =))

chiar daca n-am faruri asigurare, itp si aripa prinsa in 2 suruburi :)))))

La mine e altfel : de fiecare data cand ma mananca talpa ii dau sandale,se strica zic numai fac dar nu pot sa ma abtin si iau la rand fiecare sens giratoriu cand ma apuca:lol::lol::lol::lol: Eu iau "o sticla" de 5L in portbagaj(goala) de rezerva si mai fac si sport cand raman fara :lol::lol::lol::lol:
L.e : cu pejoul eram in situatia ta,nu aveam bara fata si evacuarea de la mijloc desfacuta si io mergeam prin oras cu el :lol::lol::lol:

victorBMW 21-06-11 01:24

ce mai face motanu` ?:D

radu_bmwe36 21-06-11 06:48

Quote:

Originally Posted by victorBMW (Post 4411526)
ce mai face motanu` ?:D

motanu e nerabdator tare...:)))
ieri i-am tras 2 burnuri dupa care am luat putin cauciuc intre dinti sa vad daca e buna guma:)))):peace::peace:
i-am pus farurile cu lupa , i-am pus semnalele hella, i-am pus alta curea de accesorii si masina incepe sa traga ca inainte...incepe sa-si revina ...crek e de la senzoru dupa volanta..
si daca tot a fost caterinca pana acum o sa fie si de acum incolo timp de 2 luni:)) o sa iau in spray sa ii fac tot botu cu spray :))) pana intra la vopsit
:peace:
acum asteapta itp si asiugurare...

E pe drumul cel bun...:D o sa fie o masina exact asa cum imi place mie...daca am intrat in hora trebuie sa joc:)))

DaNn.ZyX 21-06-11 16:28

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4411596)
motanu e nerabdator tare...:)))
ieri i-am tras 2 burnuri dupa care am luat putin cauciuc intre dinti sa vad daca e buna guma:)))):peace::peace:
i-am pus farurile cu lupa , i-am pus semnalele hella, i-am pus alta curea de accesorii si masina incepe sa traga ca inainte...incepe sa-si revina ...crek e de la senzoru dupa volanta..
si daca tot a fost caterinca pana acum o sa fie si de acum incolo timp de 2 luni:)) o sa iau in spray sa ii fac tot botu cu spray :))) pana intra la vopsit
:peace:
acum asteapta itp si asiugurare...

E pe drumul cel bun...:D o sa fie o masina exact asa cum imi place mie...daca am intrat in hora trebuie sa joc:)))

Esti pe poola ta ,trage tare ca te astept la Ploiesti,a mea e gata de "show",am rezolvat-o azi cu inst. electrica,urmeaza maine racordul de la debimetru si pe urma forja:)):)):lol::lol::lol:

radu_bmwe36 21-06-11 20:47

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4412790)
Esti pe poola ta ,trage tare ca te astept la Ploiesti,a mea e gata de "show",am rezolvat-o azi cu inst. electrica,urmeaza maine racordul de la debimetru si pe urma forja:)):)):lol::lol::lol:

in ce sens ma astepti?:))

ce i-ai facut pana la urma la electrica?

forja ca fara forja nu e treaba,:peace: treaba=)))

DaNn.ZyX 21-06-11 21:17

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4413259)
in ce sens ma astepti?:))

ce i-ai facut pana la urma la electrica?

forja ca fara forja nu e treaba,:peace: treaba=)))

Hai ma ce dreq,ce intrebare e asta,te astept sa le punem una langa alta sa le tragem niste cadre,ca io sunt baiat cuminte nu dau burn,cercuri ..etc,etc s-au ocupat baietii azi de electrica e gata,nu mai iese fum din ea(doar ca nu imi merg luminile in bord si stopul spate dreapta)
P.S : fara forja viata e pustiu :lol::lol::lol::lol:

radu_bmwe36 23-06-11 19:16

1 Attachment(s)
o poza de cand era chioara:)))

radu_bmwe36 25-06-11 19:18

ca tot n-am mai scris nimic nou pe aici ...o sa va spun doar ca masina v-a avea o culoare mai rar intalnita pe e36 la noi in tara...\m/.:pelvic_th

RESTU E CANCAN!!:paper:

DEVIL's Style 25-06-11 19:21

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4421871)
ca tot n-am mai scris nimic nou pe aici ...o sa va spun doar ca masina v-a avea o culoare mai rar intalnita pe e36 la noi in tara...\m/.:pelvic_th

RESTU E CANCAN!!:paper:

defineste rar ....codul sau numele culorii... :D

radu_bmwe36 25-06-11 19:24

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4421877)
defineste rar ....codul sau numele culorii... :D

ALBASTRUUU !!! :peace:

la jante inca ma mai gandesc...:D:peace:

NebooNu 27-06-11 11:17

sa ai grija de ea de data asta :twisted:

radu_bmwe36 27-06-11 19:59

Quote:

Originally Posted by NebooNu (Post 4425245)
sa ai grija de ea de data asta :twisted:

o sa am fratii mei ...o zgarietura daca vad pe ea dupa ce o vopsesc... ma sinucid:))))...dupa ce ii trag ALABASTRU ALA FRUMOS :joy:

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning