![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si tu suferi de mancarimi de talpa?:)))) de fiecare data zic ca numai ies cu ea...pana nu o termin=)) ies din casa ma oopresc la peco, caut 2 sticle le umplu cu benzina=))) ma duc la " bemveu" ii bag benzina si ia-l si omoara-l=))))) chiar daca n-am faruri asigurare, itp si aripa prinsa in 2 suruburi :))))) |
Quote:
L.e : cu pejoul eram in situatia ta,nu aveam bara fata si evacuarea de la mijloc desfacuta si io mergeam prin oras cu el :lol::lol::lol: |
ce mai face motanu` ?:D
|
Quote:
ieri i-am tras 2 burnuri dupa care am luat putin cauciuc intre dinti sa vad daca e buna guma:)))):peace::peace: i-am pus farurile cu lupa , i-am pus semnalele hella, i-am pus alta curea de accesorii si masina incepe sa traga ca inainte...incepe sa-si revina ...crek e de la senzoru dupa volanta.. si daca tot a fost caterinca pana acum o sa fie si de acum incolo timp de 2 luni:)) o sa iau in spray sa ii fac tot botu cu spray :))) pana intra la vopsit :peace: acum asteapta itp si asiugurare... E pe drumul cel bun...:D o sa fie o masina exact asa cum imi place mie...daca am intrat in hora trebuie sa joc:))) |
Quote:
|
Quote:
ce i-ai facut pana la urma la electrica? forja ca fara forja nu e treaba,:peace: treaba=))) |
Quote:
P.S : fara forja viata e pustiu :lol::lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
o poza de cand era chioara:)))
|
ca tot n-am mai scris nimic nou pe aici ...o sa va spun doar ca masina v-a avea o culoare mai rar intalnita pe e36 la noi in tara...\m/.:pelvic_th
RESTU E CANCAN!!:paper: |
Quote:
|
Quote:
la jante inca ma mai gandesc...:D:peace: |
sa ai grija de ea de data asta :twisted:
|
Quote:
o sa am fratii mei ...o zgarietura daca vad pe ea dupa ce o vopsesc... ma sinucid:))))...dupa ce ii trag ALABASTRU ALA FRUMOS :joy: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning