Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/25509-e30-325-a.html)

il76 h t h 05-12-06 17:20

Re: bmw 325

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 648455)
Cu 4 ani lucru in fibra poate am trecut si eu prin cateva, mi-am cumparat si eu un odata demult si apoi am dat pe el 4 strat de chit poliester lichid si flecuit apoi tot erau gaurele in el si am preferat versiunea cu gelcoat deoarece acela astupa micile pori, dar daca e bine pentru tine in rest arata OK , bafta

ee uite imi cer eu scuze daca ziceti voi ca eu am gresit dar prima oara ai zis-o asa pe un ton aiurea frate,iti dai seama ca ili chituiam si noi dracu nu?si-a pus un prieten de-al meu si l-a chituit cu chit de fibra dar s-a chinuit mult..cum ziceti ca este mai bine?chit chit sau chit de fibra?

syca09 05-12-06 21:35

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 649097)
ee uite imi cer eu scuze daca ziceti voi ca eu am gresit dar prima oara ai zis-o asa pe un ton aiurea frate,iti dai seama ca ili chituiam si noi dracu nu?si-a pus un prieten de-al meu si l-a chituit cu chit de fibra dar s-a chinuit mult..cum ziceti ca este mai bine?chit chit sau chit de fibra?

Frate chiar mam chinuit sa stii...si tot nu a iesit perfect:!: :!: :!:

naka66vio 05-12-06 21:43

Quote:

Originally Posted by syca09 (Post 649596)
Frate chiar mam chinuit sa stii...si tot nu a iesit perfect:!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :

naka66vio 05-12-06 21:43

nu a iesit perfect pt ca nu mai inteles

horguemtuning 06-12-06 06:52

Deoarece si vopsesc poti sa incerci solutia amesteca 2/3 chit poiesteric ( alb sau bej ) cu 1/3 chit fibra deoarece e mai usor slefuibila decat chitul de fibra simplu insa nu crapa asa de usor ca fibrele din chitul de fibra ii confera o rezistenta mai mare pentru gropile mai mari , acesta slefuit cu 240, dupa acee da-i un strat de de poliester cu pistolul gros acesta slefuit pe rand cu 240-800 si daca e bine uscat chitul vei vedea acele mici pori ce nu apucat nici acesta sa o astupi si acela il poti chitui cu chit nitro , dupa acesta 800 si un filler subtire apoi culoare , bafta!
Scuze tonul insa ma scoate din sarite si azi aia care lucra doar pe fibra fara gelcoat , e mai ieftin asa insa cand tre sa o vopsesti lucrii in plus pe el de-ti sar capacele iar eu disper cand vad acele gaurele mici !

il76 h t h 06-12-06 17:20

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 649961)
Deoarece si vopsesc poti sa incerci solutia amesteca 2/3 chit poiesteric ( alb sau bej ) cu 1/3 chit fibra deoarece e mai usor slefuibila decat chitul de fibra simplu insa nu crapa asa de usor ca fibrele din chitul de fibra ii confera o rezistenta mai mare pentru gropile mai mari , acesta slefuit cu 240, dupa acee da-i un strat de de poliester cu pistolul gros acesta slefuit pe rand cu 240-800 si daca e bine uscat chitul vei vedea acele mici pori ce nu apucat nici acesta sa o astupi si acela il poti chitui cu chit nitro , dupa acesta 800 si un filler subtire apoi culoare , bafta!
Scuze tonul insa ma scoate din sarite si azi aia care lucra doar pe fibra fara gelcoat , e mai ieftin asa insa cand tre sa o vopsesti lucrii in plus pe el de-ti sar capacele iar eu disper cand vad acele gaurele mici !

aha merci frate si eu..dupa cum vard este cam greu si cred ca am sa pun tot cum am avut inainte doar alea originale...sa vedem...merci inca o data si stai liniistit....se mai intampla sa fii nervos

naka66vio 07-12-06 18:46

kolak ce se intampla?
ceai mai facut?

il76 h t h 07-12-06 19:03

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 652035)
kolak ce se intampla?
ceai mai facut?

sa-mi bag pla in el de nasss,il vrea careva?sincer l-as da pe 700 chiar daca am dat 800:)am pus si eu nasu frate nu l-am mai vopsit,doar l-am frecat si de chituit mai calumea am sa-l chituiesc cand am sa vopsesc masina asta cred ca la primavara ca daca as vopsio acum ar trebuii un cuptor un tinichingiu belea asa la primavara cred eu ca va iesi ceva frumusel..hai ca v-am lasat am sa pun poze nasul asta imi cam face probleme adica inchid capota cam greu stie cineva cum sa o fac sa se onchida ca inainte?

haristeas51 07-12-06 19:59

trebuie sa reglezi capota ... si iti va sta super..

horguemtuning 08-12-06 07:41

Nu uitati regula pui piesa pe caroserie si ingoi ziarul in 2 si tre sa poti trece intre piesa si capota acest gol e necesar ca in momentul ce pui nasul sa nu frece vopseaua cand inchizi capota! Reglatul capotei e mai dificil deoarece tre sa demontezi mult , dar iti propun prinde prima oara cu ceva surubel pleoapa in mijloc apoi in margini si poate se aseaza bine , daca nu vrezi unde freaca si acolo mai ia din material !

il76 h t h 09-12-06 14:17

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 652683)
Nu uitati regula pui piesa pe caroserie si ingoi ziarul in 2 si tre sa poti trece intre piesa si capota acest gol e necesar ca in momentul ce pui nasul sa nu frece vopseaua cand inchizi capota! Reglatul capotei e mai dificil deoarece tre sa demontezi mult , dar iti propun prinde prima oara cu ceva surubel pleoapa in mijloc apoi in margini si poate se aseaza bine , daca nu vrezi unde freaca si acolo mai ia din material !

aha merci era genial daca imi scriai asta inainte sa-l pun:Pdar nici o problema freaca nitel acum insta am sa incerc sa bag intre capota si chestia aia unde se prinde cu alea 3suruburi un distantier sa o inalt nitel mai sus sau daca nu sa dau capota mai in fatza cat imi permit suruburile alea,daca nu mai maresc nitel gaurile alea prin care trec suruburile ca sa imi permita sa trag capota mai in fatza:)am sa pun poze cu nasu pus...

il76 h t h 10-12-06 22:38

vreau si eu bara spate si praguri daca stie careva,il rog sa posteze acii daca ar avea si poze ar fi super:P

naka66vio 10-12-06 22:43

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 655934)
vreau si eu bara spate si praguri daca stie careva,il rog sa posteze acii daca ar avea si poze ar fi super:P

bravo ma bucur ca in sfarsit teai gandit la asta era si timpul.pai uite am sa te ajut si eu si am sa caut frate pt tine special ceva frumos.poze cu nasu ai facut?

il76 h t h 10-12-06 23:06

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 655940)
bravo ma bucur ca in sfarsit teai gandit la asta era si timpul.pai uite am sa te ajut si eu si am sa caut frate pt tine special ceva frumos.poze cu nasu ai facut?

aha merci naka:)mai pei am pus nasu nu am poze am schimbat si o usa de fapt tu stii si vreau sa o vopsesc si sa-i pun si eu spoilere pana-n pamant:)ca am ramas in urma naibii

syca09 11-12-06 12:17

Bai colac(HTH) vrei spoilere pana in pamant ma ?:lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning