![]() |
Re: Spider Tuning
2 Attachment(s)
Supunem atentiei publicului si fanilor noul proiect la care se lucreaza:
Opel Corsa A din 1992 refacut complet din PDV tablarie - a cam dat rugina...dar se face. Am cumparat tot nou ptr reparatie - praguri si aripi spate. Va avea un Kit de caroserie original Lexmaul (de pe vremea aia...pe bune) Jante de 14 D&W - susp sport ..etc cand e gata se vinde cu bani multi...motor 1,2 ..60 CP...merge EXCELENTTTT |
daca cu 1.2 merge excelent cu un LET oare cum ar merge? :twisted: oricum... spor la treaba!
|
estimari .... adik valoarea modificarilor, reparatiilor doar?
|
eu cred ca deja vrei sa stii mai multe informatii decat ai tu nevoie pt un trai decent si lipsit de giriji!8)
|
sincer ma asteptam la un raspuns de la "actori" da ma rog... te-or fi pus purtator de cuvant ..... ma retreag la traiu meu sanatos si lipsit de griji....ce n-ai da tu sau oricine sa fie chiar asa lipsit de griji?!:rolleyes2
|
diuzilor..facem un topic intitulat "dispute" - su "hai sa ne bagam caru-n gura unu la altu"
hai sa fim seriosi - vlade - sa sti ca tie iti suna :) cat despre estimari la corsa..deocamdata prea repede sa ma pronunt.... in schimb am nevoie de o usa stg - daca stie careva dati un semn |
aoki, ai vreun vopsitor bun.. sau le vopsesti la tine in atelier... ???
|
|
vositor - nope...vopsesc pe unde apuc...din pacate
am un dude dar pot sa te programez prin martie 2008 :) |
putem rezolva de un vopsitor bun si pret bun...:D vb cand trec pe la tine
|
dupa 4 ani de cand am vb noi de site-ul ala ai ajuns in sfarsit la ceva care chiar arata cat de cat ok.
ce se mai aude cu corsa? era una de vanzare la 100 euro pret fix in manastur, culoare bordo....sau mov, arata bine pt varsta ei. daca te intereseaza o poti vedea undeva prin spate pe la mcdonalds...sau ptin oras :P |
ziceti de noul site - pareri???? - e ok au ba????
|
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. la interior si la fel la toate... daca numa pana acolo trebuia vazut frumos realizat, imi place, dar era mai mijto prima idee de site...aia de acuma multi multi ani :P |
tre sa schimbi gagica aia ca nu e din peisaj..parca aveai pe cineva care era prezenta la standul spider la fiecare tuning show :D
si horica ceva scaune sport pe rosu ai???ma intereseaza..fa o oferta si vedem. |
si io cred ca ar trebui sa schimbi gagica. n-are nici o treaba.
astept sa vad restu... pls trimite-mi niste poze cu eleronu' pe care l-am facut pe arosa.uit sa-ti cer tot timpu' knd ne-ntalnim. pe [email protected] merci |
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning