Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 2.0 24V VERDEEEEE (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/253537-e36-2-0-24v-verdeeeee.html)

Marian_nebunu 06-01-12 12:04

Re: E36 - 2.0 24V VERDEEEEE

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4810768)

Si nu mai imi da tu mie lectii de viata ca stiu sa ma descurc sau poate chiar am facut demult lucruri la care tu doar te gandesti.Asa ca vezi-ti de mucii tai.

Numai bine
:paper::paper::paper:

Domnu Marean care a vindecat impreuna cu Iisus cancerul... (asa se aude.. nu se stie sigur)

eu ti-am dat o singura lectie !!!

si in nici un caz una de viata !!!

doare adevarul !!! stiu....

NUMAI BINE !!!

sharkylete 06-01-12 12:05

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4810777)
eu ti-am dat o singura lectie !!!

si in nici un caz una de viata !!!

doare adevarul !!! stiu....

NUMAI BINE !!!

:))) Bine boss.

Marian_nebunu 06-01-12 12:07

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4810779)
:))) Bine boss.

Te rog frumos fara BOSS nu mai vorbi ca toti cocalarii daca tot spui ca esti destept !!!

razi tu boss razi...dar parca nu e rasul tau...

e naspa cand o comiti si iti da unu mai mic peste nas !!!

sharkylete 06-01-12 12:14

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4810788)
Te rog frumos fara BOSS nu mai vorbi ca toti cocalarii daca tot spui ca esti destept !!!

razi tu boss razi...dar parca nu e rasul tau...

e naspa cand o comiti si iti da unu mai mic peste nas !!!

Ba da chiar esti retardat!?
Am inteles ca esti destept si ca eu am gresit... incercam sa termin sau tu preferi sa scriem 3 pagini pe tema asta?!

Scuza-ma boss ca te-am deranjat, si iarta-ma ca sunt mai cocalar si nu sunt pe gusturile tale.

Scuza-ma Marian_nbunu boss de boss super baietas mancati-as coitele de aur.

Eu de azi inainte ma jur pe ce vrei tu ca nu iti mai raspund pe forum(sau in scris nicaieri).
Astept sa ne vedem o data sa vad si cu dictia cum stai.Ca prea pari cu vre-o 2 diplome...

Roger and out. ChhChh.

Marian_nebunu 06-01-12 12:16

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4810806)
Ba da chiar esti retardat!?
Am inteles ca esti destept si ca eu am gresit... incercam sa termin sau tu preferi sa scriem 3 pagini pe tema asta?!

Scuza-ma boss ca te-am deranjat, si iarta-ma ca sunt mai cocalar si nu sunt pe gusturile tale.

Scuza-ma Marian_nbunu boss de boss super baietas mancati-as coitele de aur.

Eu de azi inainte ma jur pe ce vrei tu ca nu iti mai raspund pe forum(sau in scris nicaieri).
Astept sa ne vedem o data sa vad si cu dictia cum stai.Ca prea pari cu vre-o 2 diplome...

Roger and out. ChhChh.

ASA IE !!! AI DREPTATE !!!

GRESII EU !!

florynvl (X29 ZMT) 07-01-12 15:22

o luarati razna ma ? nu pot sa ma uit si eu linistit la masini ca stricati voi topicurile oamenilor.bagati-va mintile in cap !

sharkylete 07-01-12 15:59

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 4813151)
o luarati razna ma ? nu pot sa ma uit si eu linistit la masini ca stricati voi topicurile oamenilor.bagati-va mintile in cap !

Pai eu am fost la subiect.. dar daca asa "e unii" cu gura mare... adica vroiam sa spun prea culti...

Eu am pus decat niste ghilimele pe langa bari si a vazut rosu` in fata ochilor...(si asta fara sa zic ceva,ca e gresit sau poate am pus intentionat ca asa vorbeste lumea sau din `spe mii alte motive,el a sarit repede sa ne arate ca el nu este ceea ce pare si defapt este un copil foarte educat,bine crescut si cu foarte mult bun simt)
Vi sa faci gramatica intre mecanici si pe un forum unde 90% scriu vorbe nu cuvinte si gramatica pe forum se apropie de 0.
Si imi face mie puta asta capu` mare ... Bravo lui ca e destept!

Eu nu fac off topic decat atunci cand stiu ca merita ... Nu ma apuc sa scriu prostii, sau sa deviez de la subiect de nebun.
Asa sufera unii... "e" prea plini de ei...

Imi cer scuze fata de baiat si de moderatori !Si ii rog sa stearga aberatiile astea de pe topicul omului.

Marian_nebunu 07-01-12 21:22

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4813218)
Pai eu am fost la subiect.. dar daca asa "e unii" cu gura mare... adica vroiam sa spun prea culti...

Eu am pus decat niste ghilimele pe langa bari si a vazut rosu` in fata ochilor...(si asta fara sa zic ceva,ca e gresit sau poate am pus intentionat ca asa vorbeste lumea sau din `spe mii alte motive,el a sarit repede sa ne arate ca el nu este ceea ce pare si defapt este un copil foarte educat,bine crescut si cu foarte mult bun simt)
Vi sa faci gramatica intre mecanici si pe un forum unde 90% scriu vorbe nu cuvinte si gramatica pe forum se apropie de 0.
Si imi face mie puta asta capu` mare ... Bravo lui ca e destept!

Eu nu fac off topic decat atunci cand stiu ca merita ... Nu ma apuc sa scriu prostii, sau sa deviez de la subiect de nebun.
Asa sufera unii... "e" prea plini de ei...

Imi cer scuze fata de baiat si de moderatori !Si ii rog sa stearga aberatiile astea de pe topicul omului.

ASA E MA...DACA 90% SUNT INCULTI...HAI SA FIM TOTI !

sharkylete 07-01-12 22:08

:-"

:blahblah::tenisclap:blowme::rolleyes2

Neamtzu_e36 08-01-12 09:51

Gata domnilor ce inseamna scandalu asta , am pus o intrebare nu am vrut sa se lase cu certuri , hai sa ne avem ca frati si sa ne ajutam nu sa ne certam , ei comedia naibi :))

Wilgax 08-01-12 10:53

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4814272)
Gata domnilor ce inseamna scandalu asta , am pus o intrebare nu am vrut sa se lase cu certuri , hai sa ne avem ca frati si sa ne ajutam nu sa ne certam , ei comedia naibi :))

Fa-le culoarea lor originala domnu ca vorba aia simplitatea ramane cel mai complex lucru.Merge stance works si fara culori roz:D:D

Marian_nebunu 08-01-12 15:43

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4814380)
Fa-le culoarea lor originala domnu ca vorba aia simplitatea ramane cel mai complex lucru.Merge stance works si fara culori roz:D:D

lasa-l ma ...ca vrea sa fie si el la "moda" cu restu........

lasa-l in pace...ca tot la culoarea originala o sa revina !!!

mai ales ca nu il avantajeaza culoarea masinii !

Wilgax 08-01-12 15:50

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4814908)

Mai bine sa se afirme prin simplitate si originalitate...parerea mea!

Neamtzu_e36 10-01-12 11:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4814908)

nu le fac originale pentru ca nu am bani , oricum pana la urma vad eu cum le fac dar nu roz oricum :lol:

Neamtzu_e36 10-01-12 11:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4814929)
Mai bine sa se afirme prin simplitate si originalitate...parerea mea!

vad eu cum ma afirm :lol:

P.S - in sfarsit am pus si narile , arata mai a masina si ea acum :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning