![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Frontal; acul Golf-ului era blocat un pic peste suta. Surprinzator cum a ajuns Golf-ul pe banda I de pe contrasens !!!! Nici urma de frana ... Soferul Golf-ului mai era inca in masina. Soferul Logan-ului nu mai era, el a decedat (din spusele celor de acolo) iar pasagerul din Logan era in Ambulanta cand am ajuns. Am ramas neplacut surprins de deformarile la interior al Logan-ului :(. Pacat. Dumnezeu sa-l ierte ! Era sambata Pastelui !!!
|
3 Attachment(s)
un logan in predeal si un opel negru pe Str 15 Noiembrie
|
Ai idee ce numar avea Opelul?
|
Va anuntz cu parere de rau ca Peugotu meu a fost avariat najpa pe drumu poienii. Accident cu alta masina de pe contrasens ... era sa raman si fara carnet ... noroc cu dadyyy :D Azi am fo la politzie ... 3 mil amenda 6 puncte si sa speram ca o sa se repare repede ... dar mana pe masina nush cand mai pun ... oricum e bine ca trebuia sa ma apuc si eu sa invatz pt bac :lol: ... Sanatatie si virtutie... poze nu am ... dar stiu ce s-a avaiat la prima vedere.
Avarii: - Spoiler Mort - Far stanga Mort -Capota indoita acolo la far ... deci Mort -Aripa interioara Mort -Plus firaraia de pe la Far si ce mai era prin zona Mort - Ala cu Dacia papuc Mort toata portiera lui stalp si aripa :D P.S. Ne vedem pe strazi ... eu cu RATBV si voi cu masina :lol: |
sa mor de esti normal. eu in locul alor tai te lasam sa dormi pe afara :lol: si bineinteles si fara carnet :twisted:. esti pericol public :twisted:. 2 accidente la interval asa mic .... nu prea esti pe drumul cel bun ... mai ales ca l-ai lovit si pe ala ... putea sa fie mult mai rau decat niste fiare indoite ... :cry:... cand o sa-ti vina si tie mintea la cap mah??????????
|
din greseli se invatza...pare rau 4 u
|
Imi pare rau BascaBV. Sper sa revii pe strazi cat mai repede si sa nu mai ai parte de evenimente neplacute. Drive Safe! :P
|
Bha tu esti zeul soselelor...jur;)) ma dar pe bune 2 accidente in acelasi loc....bine ca nu sau soldat decat cu niste fiare indoite!!!!ai grija ma omule ca nu e bun drumul ales....>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<..take care and drive safe...sper sa ne vedem cat mai curand pe strazi...;))
|
Nu e frumos sa refuzi o provocare ... dar data viitoare o sa ma gandesc mai bine cand o sa ma bag :D Adevarul e ca a fost din vina mea ... nu din vina masinii ... am luat eu curba prea larg si asta a fost ... mai trebe antrenament :!:
|
2 Attachment(s)
Quote:
alt accident pe Calea Bucuresti |
Mugur..tu ai lovit o dacie cumva ? M-a intrebat un fost coleg si nu stiam ce sa-i raspund....
|
Quote:
|
@BascaBV..........naspa rau de tot......imi pare rau pt tine si masina........las-o si tu mai moale ca mai bine inveti din vorbele altora decat din greselile tale.......bafta si numa bine;)
|
sal!Pe bune stie careva ce nr avea opelu ala ca daca e ceva cu Bv .. GTC il stiu pe tip si de aia!Oricum pacat de masina era destul de noua!
|
Quote:
din cate am auzit e era chiar gtc-ul:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning