![]() |
Re: club Lancia
nu ti se tureaza pana unde trebe ? io n-am rezolvat problema ... si nici nu cred ca o sa mi-o rezolve cineva vreodata ...
o sa merg saptamana viitoare la cineva care se lauda ca are rabdare sa se uite si sa masoare si sa compare cu AutoData ... daca mi-o fac.. iti zic |
Daca O Rezolvi Sa-mi Spui Si Mie.si Eu Am Dus-o La Tot Felul De Vrajitori Dar....incet-incet Imi Pierd Speranta.imi Pare Rau De Ea Pentru Ca Stiu Ce Ar Putea Sa Faca O Masina De Genul Ei.am Mai Avut Acum 3 Ani Una Identica Dar Din 1990,o Croma Cu Motorizare Identica Tot Din 1993,o Alfa Romeo De 3000 Benzina Bi-turbo Dublu Aspirata 6 In V.grozave Masini!sunt Indragostita De Masinile Italiene!
|
Quote:
Quote:
|
Am si eu o rugaminte la voi. Are cineva un semn de Lancia in plus? Ca mie mi l`au furat pe cel din fatza :sad: ...si se vede destul de urat, contra cost bineinteles
|
noh... too late for that... io mi-am plesnit masca... dar am aruncat-o cu tot cu semn :( .... meri cauta in dezmembrari o masca intreaga ... ar trebui sa fie ieftina ... sau comanda si tu de la piese auto un semn nou...
|
salut oameni buni!am si eu o lancia beta hp 1600 din 1976, de bucurie ca am gasit in sfarsit un forum lancia nu am stat sa citesc toate cele 11 pgale forumului.Spuneti-mi si mie cate ceva despre ea ca abia am luat-o si nu prea stiu,unde mai gasesc piese,etc.E o bijuterie!
|
salut danmir si bine ai venit pe forum`ul nostru si bineinteles in clubul "Lancistilor"
multe detalii despre masina eu nu iti pot da pt ca sunt afon in materie de mecanica. poate ne poti pune si cateva poze cu masina sa o admiram si noi. multa bafta si la cati mai multi km fara incidente |
7 Attachment(s)
daca tot e vorba de pus poze ... aceasta e Lancia mea .... si o iubesc ca pe nimeni altcineva ... :D:D:D:D
|
sal oameni buni,am revenit cu niste poze
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
scuze,sper de data asta sa le pot posta
|
4 Attachment(s)
scuze,sper de data asta sa le pot posta
|
iui ce faina ii ... numa' vezi ca a inceput sa intre in pamant ....
|
are 1 tona de chit,dar...rabdare si tutun
|
pozele sunt de unde am luat-o.Daca stie cineva adrese,link,de unde pot sa aflu de manual,piese,informatii,dau o bere.e din 1976,si nu as vrea sa ii pun piese de fiat
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning