![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
Quote:
|
V-am luat :lol: Al meu are 80.000 de km tot pe carte. Scz de offtopic. Bafta si Sarbatori Fericite !!!
|
Eu is batran 207.000km. Sa nu uitam un lucru important vorbim de niste masini pe benzina care nu sunt asa de muncite ca cele diesel. Sarbatori fericite tuturor
|
Mersi de urari !
Acum imi pare rau ca am postat poza cu kilometrajul si am dat nastere atator discutii, deci va rog (in spiritul sarbatorilor ;) ) sa incheiem subiectul pentru ca nu are nici o relevanta pentru nimeni ! Si sa ne concentram in continuare asupra scopului unui forum ca acesta, toate cele bune ! |
Sarbatori fericite SNS ule frumoasa masina...si nu are nici o importanta km masinii...atata timp cat merge bine...
A mea are 265 de mii de km :) si nu ma mai vait baietiiiii:):rolleyes2:rolleyes2 |
De parca conteaza cartile alea servici .. le poti falsifica usor, daca masina e buna si nu prezinta uzura atunci te poate durea in cot de ei KM.
|
Are dreptate ovidiu89 la 300k se reseteaza eu am 19 mii de cand sa resetat deci e valabila treaba si cred ca sunt reali km nu se pune problema sa fie fake ....
|
daca masina e buna si nu prezinta uzura atunci te poate durea in cot de ei KM.
Mare dreptate iti dau mirel;) |
Daca intereseaza pe cineva, se vand jantele de vara care au fost pe SNS ! Nu ma grabesc sa le dau, deci aviz doar celor cu adevarat interesati.
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...lope-vara.html Si va rog incetati cu posturile despre kilometrii ! Altfel le va sterge un moderator ! Sarbatori fericite in continuare ! |
Quote:
La multi ani, multa sanatate si bafta cu "dub-ilica", sa ajunga cum iti doresti ;). |
Mersi , ca jante ma gandeam la ceva mai oldschool BBS, Borbet, sau ceva oem de BMW e30 , vedem ce o sa fie.... sa stea bine si sa fie retro
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un sfat ! bbs oem mk3 model de state ! Motorizari mari 2.0..si asa mai departe !
Abea astept sa vad cum dau pe masina ca nu le-am pus pana acum ! :D |
Vezi ca vinde bebe bbs-urile lui si stiu ca le are rezervate da cred ca daca ii faci o oferta mai buna ti le da si cred ca sunt exact ce cauti OLDSCHOOL si BBS
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning