![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
apropo. ai bara de M de e36? la ce pret? |
1 Attachment(s)
Quote:
salut . bara de e36 (azi) e pe stok 130 euro (lipul dintr o bucata cu bara) sau am o mica oferta .. bara + proiectoarele clare + nasurile negre la 185 euro |
debea astept sa se faca cv si in suceava... sa vad si eu ceva interesant.. ca de mult nu am mai vazut... cand se faceau pe aeroport era cv ...dar na... democratia asta :P
|
Quote:
|
Quote:
|
dar o portiune din strada mare daca ar fi inchisa?? sau o strada ceva?? ma uit ca alte orase asa organizeaza mai nou...
|
Quote:
|
Sunt multe orase din tara unde se organizeaza curse de accelerare pe strazile orasului (un ex. chiar weekend-ul trecut la Sf. Gheorghe, bineinteles legale, cu aprobari etc.), dar acele orase au strazile asfaltate si au si mai multe ca numar fata de noi....cum zicea si SeRee avem 2 strazi principale in Suceava si noi vrem sa organizam ceva ?.......aeroportul din cate am inteles de la cineva care cunoaste acest proiect, va fi modernizat (turn de control de ultima generatie, pista marita, modernizare aerogara etc.) si catalogat la nivel de aeroport international, adica cu plecari directe din Suceava spre marile orase ale lumii (sa o vedem si pe asta...), dar in fine......Fritz multumim ca macar mai sunt cativa ca tine, care se implica si organizeaza cate ceva in orasul asta....nu mai conteaza unde e, ci conteaza ca o sa fie macar la fel de fain ca data trecuta :D
BAFTA la organizat si ne vedem la Floreni 8)8)8) |
Quote:
|
Fritz si Razvan LKN sunt singurii care se chinuie sa mai organizeze ceva evenimente pentru noi !!! Jos palaria pt ei !!! :peace::peace::peace:
|
Quote:
fritz...propun o pista pentru noi :). eu unul clar de acuma am nevoie:D |
baietzi am si eu o rugaminte.. cime imi imprumuta timp de 1 sapt o antena si o statie ... ca vreau sa merg pana la mare.. si am nevoie...las garantie ca sa nu creada ca o vand.. sau ca o stric...
|
sere.daca.pleci.maine.seara.poti.sa.te.tii.dupa.mi ne.k.eu.am.statie....
|
Quote:
|
Pe 6 si 7 august va fi concurs de DRAG la Floreni.....asteptam sa faca Fritz un nou thread si sa ne zica mai multe detalii :D
Aici aveti rezultatele celei de-a 4-a etape a CND si in curand voi posta si filmulete si poze din acest weekend incendiar :twisted: https://forum.4tuning.ro/91-suceava/2...ie/page-2.html |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning