![]() |
Re: E36 - meine katze ♥
Frumoasa matza sa o conduci cu placere si mult succes in proiectul tau
|
5 Attachment(s)
Multumesc. Am iesit din iarna... am reincaltat-o de vreme buna... am luat si alte faruri intre timp...... Si ne apucam de treaba, ca mai am muuuulte care imi stau pe creier!
|
Superba, ptu ptu ptu sa nu fie de deoki :X succes in ceea ce doresti sa faci:*
|
clean clean clean!
|
5 Attachment(s)
Pisicu` a primit presuleteeeeee de cauciuc originale :mrhappy:
Sunt f incantata de ele, vin extrem de bine (sunt de acolo).... si au un material f misto. Si au fost doar 150lei. Daca mai e cineva interesat le recomand! Lizeanu 10 - Prie auto parts. Pun si niste poze :D |
Quote:
|
imi place ce faci aici...bafta multa cu pisicu iasa frumos:D
|
Quote:
|
frumoasa pisicuta...felicitari pentru ea
|
2 Attachment(s)
Propunere indecenta si o promisiune cu becuri :D
|
Mi se pare mie sau e un fel de dovleac pe bancheta din spate ?
ON: frumoasa tare masina |
Multumesc... :mrhappy:
@PRIEAUTOPARTS : Merci. Vreau becele si susportul de nr patrat (nr 3 din poza) daca se potriveste pe bara normala. @MS02TPI : nu stiu despre ce dovleac vorbesti, dar aveam rotile de iarna in spate (bancheta + portbagaj) invelite in hartie dinaia de service :) |
1 Attachment(s)
aaaa da , sta hartia respectiva ca o coada de dovleac zici ca e ceva pentru o reclama .
Again super frumoasa masina :D |
am impresia ca bandoul acela central merge pus doar pe bara d m, parca au mai incercat unii pe forum sa puna pe bara normala si nu a mers fiind prea lat, dar cu mentiunea ca nu-mi mai aduc aminte daca era vorba despre bandoul de pe bara in mod sigur:) care este treaba cu becurile acelea diadem ca m-ati facut curios:D ? claudiooo tre sa facem niste poze cu pisicii, ca doar avem acelasi model aceeasi culoare:D ceva gen m vs. non m:)
|
Quote:
Quote:
Facem :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning