![]() |
Re: E36 - Built not Bought!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la fiecare din ele corespunde un ulei ...unele sunt sintetice,altele minerale. La mine programul zice "Ulei Lifetime" iar eu vreau un nenorocit de cod al lui,poate gasesc ceva mai bun. |
Cauta pe bmwclub ca sunt cateva topicuri despre uleiul din cutie .
|
Quote:
|
am gasit. echivalentul ar fi 75W90 insa am decis sa pun un pic mai gros si anume 80W90,oricum masina mea nu iese iarna sau cand e frig deci nu am de ce sa intampin probleme cu intratul in viteze iarna
|
Quote:
|
Ms insa am rezolvat de ieri.Am pus 80w90 si deja se simte ca intra mai frumos in viteza.Iarna e posibil sa faca figuri fiind mai gros insa cum iarna masina sta pe dreapta nu ma afecteaza cu nimic. Am mai schimbat uleiul in caseta de directie, lichidul de frana si cilindru ambreiaj.Totul e nice and smooth acum!:)
Urmeaza ceva modificari la stopuri si angel |
Iarna lasi un pic masina sa se incalzeasca, inainte sa pleci cu ea, sau mergi in a 1 a cateva sute de metrii si nu mai ai probleme :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
m-am lecuit sa mai ies cu masina iarna de cand aveam ursul.Toti se cred mari drifteri pe strazi,parcari plus alti soferi cu zero experienta.
Nu mai bine sta masina pe dreapta intreaga?ii mai dau o cheie la cateva zile sa nu moara bateria si sa mai invarta si ea acolo si aia e |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning