![]() |
Re: '98 - Civic EJ9 - 1.4 iS (D14A4)
Eu am vrut sa iti dau o masina mai spatioasa si tare :)))
Care mai este treaba cu masinuta? Ce ai rezolvat cu asigurarea? |
Quote:
astia vor sa imi dea 3500 lei in regie proprie... dar eu nu am cerut asa ceva eu am vrut sa imi repare masina intrun service neagreat de ei... Culmea culmilor e ca eu au o lista cu serviceuri agreate de ei ...si cand m-am dus la unul din ele , a zis seful de acolo ca ei nu mai lucreaza cu Carpatica ... deci??? Am facut niste constatari la niste seviceuri pt a face deviz sa vad cat valoreaza reparatiile... tre sa vad ce iese... Lupt pana la capat... |
Cu banii aia o faci lejer , bafta la reparatii !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa a ajuns buza fata dupa zapezile din iarna...
|
auchhh mititica...nu o vinzi ?:D
|
Quote:
|
nu..prelungirea ma interesa :)
|
8 Attachment(s)
am comandat o pereche da faruri USDM ...dar din pacate nu am cascat bine ochii si am cumparat pt facelift (99-2000)... pacat ca arata pea super...:-)
ma gandesc poate fac o conversie a masinii la facelift ;)...dar tre sa rezolv cu masina intai... |
Imi pare rau pentru tine dar stai linistit ca se repara masina nu e rau ,daca vrei sti ca te pot ajuta cu toate piesele la un pret ok .
|
6 Attachment(s)
ok...merci marutzule... vedem ce iese cu carpatica
am reusit in sfarsit sa modific si sa vopsesc toba ... care culmea cica ar fo din inox... :lol: si e ruginita de mama - mama....(pe eticheta sctie ca e "stainless steel" si dupa cod ar fi fost ceva de pe un golf 3 gti/vr6 si avea iesire duplex ...) am taiat tipsurile tiganesti si am pus unul Borla am vopsito cu o vopsea care rezista la ceva grade...;) si niste poze cu versiunea originala a tobei... :shock: ps: poate acum pot sa pun si eu prelungirea pe spate...:rolleyes2 |
daca ar fi sa o vand asa ...cat ar face oare???
ca ma gandesc sa o schimb cu una in 4 usi cu portbagaj mare ... ca acum am si 2 bebei de 7 luni jumate .... ma intereseaza cu motor maxim de 1.5 ...nu mai mult ... |
nu vrei 2 faruri normale de facelift la schimbul celor USDM ? is la mine pe masina de 1 luna ...
|
Quote:
|
m-am razgandit nu mai fac conversie la facelift ...e cam costisitoare ...
...asa ca farurile ies la vanzare ...100 euro daca vrea cineva...:rolleyes2 oricum am nevoie de bani ca tre sa repar si turbaciunea :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning