Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Ce ai facut azi la masina? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/239982-facut-masina.html)

LeX_CLK 24-04-11 09:44

Re: Ce ai facut azi la masina?

Quote:

Originally Posted by epilse (Post 4276524)
Adidasi noi de o saptamana :D

frumos frumos frumoooooss :D

Adynis 27-04-11 21:56

azi am rezolvat una alta pe la masina :>

am schimbat filtru de aer si ulei, uleiul, am facut haionu oarecum si am reusit sa montez statia + subwooferu.

Lucassv 27-04-11 21:58

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4286566)

am schimbat filtru de aer si ulei, uleiul, am facut haionu oarecum si am reusit sa montez statia + subwooferu.

wow.. fain.. cum se aude ?

andutzu85 27-04-11 22:22

am finalizat montarea ambreiajului...si ...m-am procopsit cu 2 caucioace pe spate...kumho...195/50/15:lol::lol::lol:

LeX_CLK 27-04-11 23:07

adynis fara poze .... :cry:dejaba

flow87 27-04-11 23:51

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4286566)

tare faza cu "am facut haionu oarecum" :lol: prieteni stiu de ce si cum :lol: ;)

sper si eu sa rezolva cu statia si subwooferul azi ,luca te mananc daca nu ma rezolvi :lol:

Adynis 28-04-11 02:55

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4286898)
tare faza cu "am facut haionu oarecum" :lol: prieteni stiu de ce si cum :lol: ;)

sper si eu sa rezolva cu statia si subwooferul azi ,luca te mananc daca nu ma rezolvi :lol:

asa e. prietenii stiu dc. 2 gauri o sarma pac pac...romanesc :> :))
sper sa iti rezolvi si u flow sa ne iei la o tura:))
mersi lucas de ajutor. se aude bn. imi vibrau plamanii in mn azi:))
lex: o sa fac si cateva poze zilele viitoare.
andutzu: te-ai scos :))
maine poate ma duc la un electrician sa imi pun motorasele de reglaj pe inaltime la far si sa le reglez putin lupele..asta daca nu imi tranteste un scor cu care sa ma duc in lumea mea :))

SeRee 28-04-11 11:44

Care din voi le avetzi cu tinichigeria sau cum draq se cheama? Si ink cv..unde gasesc un electrician sa imi puna o inchidere centralizata...?ms

Adynis 28-04-11 12:40

electrician gasesti unu spre moara..pe dreapta...ii destul de scump dar face treaba buna. cel putin mie mi-a lucrat bn pana acum. ca sa iti faci o idee..eu aveam inchiderea centralizata...din cheie..vroiam telecomanda. mi-a recomandat el una la 50roni si m-a ajuns inca 50 montaju.

bitang 28-04-11 13:03

2 Attachment(s)
Salutare natiune!Eu astazi am facut pe "pictorul":lol:.Dupa cum se vede in poze am vopsit etrierii si semnul de la grila.Zilele astea sper sa reusesc sa pun si folie pe geamuri.:rolleyes2

Attachment 1982130

Attachment 1982131

Adynis 28-04-11 13:53

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4287780)
Salutare natiune!Eu astazi am facut pe "pictorul":lol:.Dupa cum se vede in poze am vopsit etrierii si semnul de la grila.Zilele astea sper sa reusesc sa pun si folie pe geamuri.:rolleyes2

Attachment 1982130

Attachment 1982131

nu era mai bn daca lasai semnu in pace? galbenu ala ii prea tipator la cer:))
la etrier imi place cum a iesit. desi ar fi dat bn si cu alte culori gen rosu sau gri :> dar fiecare face cum ii place ^^

bitang 28-04-11 14:35

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4287900)
nu era mai bn daca lasai semnu in pace? galbenu ala ii prea tipator la cer:))
la etrier imi place cum a iesit. desi ar fi dat bn si cu alte culori gen rosu sau gri :> dar fiecare face cum ii place ^^

Binenteles,parerile intotdeauna vor fi impartite fiind o diversitate mare de oameni si gusturi diferite.Eu am ales galben deoarece imi place combinatia de galben+negru.Pana la urma iasa un viespe:lol:.

SeRee 28-04-11 14:38

Ms..auzi ai o tubulara sa dau si eu bateria jos? Sau cine are si vrea sa ma ajute..ms

Adynis 28-04-11 19:00

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4287966)
Binenteles,parerile intotdeauna vor fi impartite fiind o diversitate mare de oameni si gusturi diferite.Eu am ales galben deoarece imi place combinatia de galben+negru.Pana la urma iasa un viespe:lol:.

asa e. sunt multe cazuri in care galbenu cu negru se potrivesc perfect... doar ca la tn parca nu merge semnu galben. nu te supara. ii doar o parere

Adynis 28-04-11 19:09

3 Attachment(s)
am revenit si cu cateva poze cu subwooferu si statia

All times are GMT +2. The time now is 02:53.

- Copyright 2026 4Tuning