Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

girbatavi 21-09-12 00:04

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

se vede superb,ma faci sa ma apuc si eu mai rpd de a mea

nota 10 oricum ca nu ai mai dat masina

bujuKYL 21-09-12 08:01

Quote:

Originally Posted by girbatavi (Post 5181595)
se vede superb,ma faci sa ma apuc si eu mai rpd de a mea

nota 10 oricum ca nu ai mai dat masina

20Ron a fost toata afacearea doua leduri :D, si gandeste ca asa se vede ziua, nu mai vorbesc noaptea ce frumos se vede!:D:shock:

westsideracer 21-09-12 08:39

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5181306)
putin rosu in interior! prima parte doar:D

Cum ai facut?

bujuKYL 21-09-12 09:12

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5181748)
Cum ai facut?

mi-am cumparat de la un tip de prin oras doua leduri smd parca la 10 ron bucata! dai jos tipul, iei capacul de pe tip cu foarte mare grija ca se desface foarte greu si sa nu se crape carcasa, are acolo 3 cleme si cu alea mare atentie sunt foarte subtiri si sensibile, pui ledurile si trebuie stranse eu iti spun sincer m-am chinuit cu penseta lui prietenamea:)) sa le strang si sub placuta si deasupra are doua urechiuse si alea trebuie sa le strangi mai bine sa-ti faca contact cat mai bine cu plasa altfel apara neplaceri la denivelari si asa mai departe, acum in curand va urma si bordul si tot ce este alta culoarea in masina o sa le schimb cu alb si rosu sa fac o combinatie ambientala si frumoasa!:D dar in timp ca lucrez singur si nu vreau sa le stric piesele si asa mai departe:rolleyes2

_Cox_ 21-09-12 12:58

Arata foarte frumos acum,sunt curios cum o sa fie la sfarsit interiorul:D

bujuKYL 22-09-12 07:10

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 5182060)
Arata foarte frumos acum,sunt curios cum o sa fie la sfarsit interiorul:D

sincer sa fiu si eu sunt curios ce va iesi pana la urma! sper sa iasa ceva frumos, sau cel putin pe aproape frumos! chestia e ca, cam mult trebuie sa astept cam pentru orice comanda facuta de pe o saptamana pe alta! dar macar am rabdare:D nu ma grabesc cu ea sa fie totul gata pentru ca stau si putin mai prost cu finantele:rolleyes2(momentan)

bujuKYL 25-09-12 11:27

2 Attachment(s)
work...

danny125 25-09-12 12:12

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5186616)
work...

hmm goodies :> ... sunt curios ce vrei sa faci cu stikerele :>

DJBOSS 25-09-12 12:16

bujuKYL ne pregateste noi surprize :lol:

davay 25-09-12 19:29

Doar o intrebare.Stickerele sunt pt interior sau exterior?

bujuKYL 26-09-12 10:29

stikerele sunt pentru interior! o sa-i dau o notorietate de culoare consolei! pentru ca nu am gasit cine sa-mi puna folie pe ea sau sa mi-o vopseasca:sad:! asa ca am apelat la asa ceva! sper sa iasa ceva frumos:rolleyes2!

O intrebare!: trebuie sa aplic ceva lac dupa ce le lipesc?:rolleyes2

danny125 26-09-12 10:36

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5187826)
stikerele sunt pentru interior! o sa-i dau o notorietate de culoare consolei! pentru ca nu am gasit cine sa-mi puna folie pe ea sau sa mi-o vopseasca:sad:! asa ca am apelat la asa ceva! sper sa iasa ceva frumos:rolleyes2!

O intrebare!: trebuie sa aplic ceva lac dupa ce le lipesc?:rolleyes2

Pentru interior nu o sa fie nevoie de lac, pentru ca nu o sa fie supuse interperiilor...doar daca le puneai pe afara atunci trebuia sa dai cu lac ca sa reziste mai mult.

Sau daca o sa umblii cu masina decapotata pe ploaie sau ninsoare :lol::lol:

Nu stiu ce sa zic insa de cum va arata la final, depinde pe ce stil de tuning vrei sa mergi.Pai daca nu vrea nimeni sa ti-o colanteze, de ce nu o vopsesti? sau mai frumos sa o imbraci in piele...De vopsit stiu pe cineva aici la mine in oras ti-o face destul de ieftin, acolo am vopsit si eu jantele la masina ;)

bujuKYL 26-09-12 12:32

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5187842)
Pentru interior nu o sa fie nevoie de lac, pentru ca nu o sa fie supuse interperiilor...doar daca le puneai pe afara atunci trebuia sa dai cu lac ca sa reziste mai mult.

Sau daca o sa umblii cu masina decapotata pe ploaie sau ninsoare :lol::lol:

Nu stiu ce sa zic insa de cum va arata la final, depinde pe ce stil de tuning vrei sa mergi.Pai daca nu vrea nimeni sa ti-o colanteze, de ce nu o vopsesti? sau mai frumos sa o imbraci in piele...De vopsit stiu pe cineva aici la mine in oras ti-o face destul de ieftin, acolo am vopsit si eu jantele la masina ;)

daca ma intelegi vreau sa fie vopsita profesional nu doar sa fie vopsita asa pot si eu:D...deocamdata merg asa! pe viitor cine stie:rolleyes2

streetfame 27-09-12 10:47

si eu vreau sa iau cartea aia de stickere dar pentru exterior :) o sa iasa ceva frumos sigur. spor la treaba :) :P

bujuKYL 28-09-12 06:06

Quote:

Originally Posted by streetfame (Post 5189078)
si eu vreau sa iau cartea aia de stickere dar pentru exterior :) o sa iasa ceva frumos sigur. spor la treaba :) :P

multumesc la fel si tie!:D

All times are GMT +2. The time now is 19:55.

- Copyright 2026 4Tuning